DEVOJKE, OPUŠTENO: 6 stvari koje muškarci nikada ne primećuju tokom seksa

Oni su upravo imali seks, kako je uopšte moguće da im bude nešto drugo na pameti?

Koliko ste glasne

Važno je da vaš glas bude na malo višim decibelima tokom seksa, jer na taj način izražavate ono što osećate bez upotrebe reči, što je muškarcima itekako privlačno jer ih to navodi u kom pravcu se kreću ili bi trebalo. Da li vrištite ili ispuštate samo uzdahe, oni će razumeti.
Kretanje vaših grudi

Ukoliko ste obdarenije, ponekad vam se može činiti da one idu do plafona, a to čini da se osećate neprijatno jer razmišljate šta on o tome misli, a on zapravo samo uživa u predstavi.

Vaš izraz lica

Razmišljate da li ste doovljno lepe, da li su vam usta previše otvorena i da li imate pogled ludače ili umiljatog mačeta (ako je to ikako uopšte moguće). Umesto toga, obratite pažnju na njegov izraz lica za to vreme, garantujemo da ima isto tako “čudan” izraz lica kao i vi.Orgazam se bliži!

Bubuljice

Čak i one na čudnim mestima. Njegove oči sun a glavnoj atrakciji, ne na stvari za koje mu je verovatno potreban mikroskop.

Znojenje

On voli da zna da ste se uneli u tu priču sa njim. Ali I feromoni koje vaše telo oslobađa kada se znojite tokom seksa su još jedan turn on za njega!

Depilacija

Pa, niste se obrijale prethodno veče ili ste propustili neki deo. Muškarci ne očekuju da budete savršeno glatke svakoga dana i baš svaki put kada imate seks. On je srećan kad vas vidi nagu, bez obzira na to da li vam je neka dlačica promakla ili ne.

Izvor: Cosmopolitan

Pogledajte još