DNEVNI HOROSKOP ZA 16. JUL: Lavovi, kontrolišite impulsivnu stranu ličnosti, Device emotivno preosetljive

OVAN

Delujete samouvereno i energično. Vaš stil izražavanja okolina tumači na različite načine, ali Vi ne odustajete od svojih ciljeva. Verujete da se nalazite na korak do nekog značajnijeg uspeha. Imate nameru da osvojite nečiju naklonost, ali pokazaće se da to činite na pogrešan način ili sa velikom dozom preterivanja. Zastanite na trenutak i usporite svoj ubrzani ritam, nema razloga da žurite.

Sugestija: Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

BIK

Uspešno predviđate nečije poslovne poteze i umete da nametnete svoje mišljenje. Na sreću, okolina poštuje Vas uspeh i ulogu u zajedničkoj akciji. Obratite pažnju na korisne informacije koje stižu sa različitih strana. Priuštite sebi neku omiljenu zabavu u krugu bliskih prijatelja, kako biste još više uživali u krugu onih koji su Vam dragi. Trenutno imate veliki i pozitivan uticaj na voljenu osobu.

Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

BLIZANCI

Verujete u svoje poslovne vizije, ali ponekad je teško pokrenuti početno interesovanje i stvaralački ritam među saradnicima. Imate utisak da se sve svodi na princip "uzimanja ili davanja", ali ne i na Vaše zadovoljstvo. Čini Vam se kako se nalazite u fazi nostalgičnog raspoloženja, moguće je da Vam nedostaju nečije prisustvo i emotivna pažnja. Usmerite svoje misli ka nekim vedrijim temama.

Sugestija: Nema razloga da preterujete sa različitim obavezama, opustite se.

RAK

Umesto da drugima velikodušno nudite svoju pomoc, obratite pažnju na svoje probleme i zatražite nečiju podršku. Važno je da izmirite neke finansijske račune ili obaveze koje imate prema bliskim saradnicima. Vaše reči ne zvuče dovoljno iskreno pred voljenom osobom. Kada situacija ne ide u onom pravcu koji očekujete, preterujete sa novim izlivom emocija ili u svom teatralnom ponašanju.

Sugestija: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane, izbegavajte neke loše navike.

LAV

Preterana ambicioznost ili neskromnost u proceni licnih mogucnosti uzrokuje razlicite nesporazume u krugu saradnika. Nepotrebno se zapetljavate u neke nove poslovne situacije koje Vas dodatno obavezuju pred saradnicima. Delujete uznemireno, ne uspevate da ostvarite svoje emotivne planove na nacin na koji ste to zamislili. Polako Vam ponestaje strpljenje u društvu voljene osobe.

Sugestija: Kontrolišite impulsivnu stranu svoje licnosti.

DEVICA

Moguce je da nove obaveze doživljavate, kao veliki teret ili izvesnu nepravdu koju Vam namece bliža okolina. Kompletnu situaciju na poslovnoj sceni treba da analizirate sa odredjene distance. Položaj Meseca dodatno utice na Vašu emotivnu i psihicku osetljivost. Teže nego obicno razlikujete istinu ili svoje subjektivne želje u odnosu na realne mogucnosti koje Vam stoje na raspolaganju.

Sugestija: Prijace Vam psiho-fizicka relaksacija i opuštanje.

VAGA

Poslovno-finansijski dobitak koji ocekujete iznenada odlazi u necije ruke, bez obzira na tu situaciju sacuvajte prisebnost duha. Umesto da tugujete za propuštenom prilikom potražite svoju dobitnicku kombinaciju, ali na nekoj drugoj strani. Prikrivanjem istine pred voljenom osobom podsticete svoju nesigurnost. Imate dobre namere, ali to nije dovoljno. Slobodno izrazite svoje emotivne namere.

Sugestija: Izbegavajte razlicite neprijatnosti i situacije koje Vas previše iscrpljuju.

ŠKORPIJA

Odlažete svoje obaveze u nadi da cinite znacajan ustupak. Ipak, odredjena usluga koju cinite ne predstavlja dobro rešenje. Shvaticete da Vam neko namece teže kriterijume od onih koje dobijaju Vaši saradnici. Nalazite se u stanju emotivnog iskušenja, zbog potisnute nesigurnosti i mimo svoje volje pristajete na kompromisno rešenje koje predlaže bliska osoba. Važno je da imate pravu meru.

Sugestija: Izbegavajte stresne situacije koje Vas psihicki uznemiravaju.

STRELAC

Delujete snalažljivo pred saradnicima, ali imate loš predosecaj. Ne želite da Vas neko dovede u neprijatnu situaciju i ne pricate previše o svojim namerama. Prednost dajete prakticnim aspektima u poslovanju. Partner trenutno nema previše razumevanja za Vaša objašnjenja ili za nove izgovore. Nemojte zanemariti necije potrebe. Budite dovoljno iskreni, bez obzira na poziciju u kojoj se nalazite.

Sugestija: Izbegavajte konfliktne situacije i neku javnu raspravu.

JARAC

Imate dobru volju i preuzimate odgovornost za krajnji ishod u poslovnim pregovorima. Bez obzira na Vašu snalažljivost, ne možete da kontrolišete niz dogadjaja na poslovnoj sceni i svoje saradnike. Prihvatite mišljenje vecine. Potrebno da bolje razumete neciju emotivnu slabost ili trenutnu nemoc da odgovori na Vaše zahteve. Nema razloga da se ponašate nadmeno u društvu bliske osobe.

Sugestija: Izbegavajte suviše naporne ili stresne situacije.

VODOLIJA

Nalazite se u pomalo neobicnoj poslovnoj situaciji. Imate utisak da neko od saradnika kontrolišete Vaš nacin rada, ali iz Vama nepoznatih razloga. Mnoga pitanja koja imate, za sada ostaju bez zadovoljavajuceg odgovora. Nemojte dozvoliti da u Vama prevlada sumnja prema voljenoj osobi ili neraspoloženje. Potrebna Vam je pozitivna orijentacija kako biste prevazišli trenutnu nesigurnost.

Sugestija: Nema potrebe da se opterecujete sa nekim napornim obavezama.

RIBE

Vaša inspiracija i kreativno raspoloženje deluju podsticajno na okolinu. Imponuje Vam saznanje, da Vas saradnici predstavljaju kao vrlo uspešnu ili nesvakidašnju osobu. Važno je da se ostvarite na razlicitim poljima. U odredjenim situacijama svesno koristite svoje zavodnicke manire u odnosu na blisku osobu. Šta god da se dešava važno je da pokažete pozitivnu stranu svoje licnosti.

Sugestija: Podsticite kod sebe emotivnu inspiraciju, kao recept za dobro raspoloženje.

Izvor: Astrolook

Pogledajte još