Blogomanija Fashion & Beauty: Poslušajte predavanje Veselina Jevrosimovića "Biznis mitologija" (video)

Na Blogomaniji su učestvovali blogeri iz celog regiona, Jutjuberi, stručnjaci iz oblasti digitalnog marketinga, PR-a, medijski stručnjaci...

Prvi govornik na konferenciji bio je Veselin Jevrosimović, predsednik kompanije Comtrade, koji je održao predavanje pod nazivom "Biznis mitologija".

"Ako imate pare, to ne znači ništa. Ako nemate znanje, teško da možete da se bavite ovim poslom. Danas je ova šuma puna IT poslova i potrebna vam je vizija koja će vam reći u kom pravcu ćete voditi svoju firmu u narednih pet godina. Mi smo na našem putu, kao i feniks, imali razne uspone i padove. Hteo sam da napravim kompaniju koja može da postigne taj svetski uspeh. I polako sam počeo da tražim nove biznis modele, iako smo počeli kao hardverska kompanija. Danas, bilo da kupujete mobilni telefon ili kompjuter, skoro sigurno dolaze od ComTrade-a", rekao je Veselin.

Kompletno predavanje poslušajte u videu:

Blogomanija Fashion&Beauty je konferencija o poslovanju na Internetu koja se ove godine održala od 8. do 12. juna u Mariboru u hotelu Habakuk. Saznali smo dosta toga novog o blogovanju, Internet marketingu, odnosno zarađivanju, uspehu, popularnosti, manama i prednostima Internet sveta.

Pogledajte još