DNEVNI HOROSKOP ZA 27. JUL: Ovnovi danas uživaju u ljubavi, Blizanci, poštujte listu prioriteta

OVAN

Ponekad kao da nemate dovoljno strpljenja ili Vam nedostaje diplomatska nota u poslovnom dijalogu. Dobro razmislite, impulsivni tonovi i insistiranje na ličnim ciljevima mogu da poremete saradnički dogovor. U ljubavnom odnosu ne možete uvek dobiti sve što priželjkujete. Prihvatite partnerovu ideju ili susret sa jednom zanimljivom osobom. Nije sve onako, kao što Vam se čini.

Sugestija: Prijaće Vam neki vid sportske aktivnosti i relaksacija.

BIK

Ne krijete svoje optimističko raspoloženje i delujete samouvereno pred osobom koja testira Vaše profesionalne sposobnosti. Stalo Vam je da se predstavite kao osoba od poverenja pred poslovnim partnerima. Ograničite svoje emotivne želje ili očekivanja na neku "razumnu meru". Ponekad imate suviše perfekcionističke zahteve, bez obzira što Vam je teško to i da prihvatite kao istinu.

Sugestija: Važno je da akumulirate pozitivnu energiju.

BLIZANCI

U susretu sa saradnicima bolje je da ispoštujete listu prioriteta, nego da rizikujete u stvarima koje ne poznajete dovoljno. Morate imati jasnu predstavu o pravim vrednostima koje prolaze zapaženo u poslovnim krugovima. Susret sa jednom osobom deluje pomalo zamorno ili ne odgovara Vašim očekivanjima. Smišljeno tražite različite izgovore u pokušaju da izbegnete nečije društvo.

Sugestija: Ukoliko osećate psihološku tenziju, večernje sate posvetite nekoj omiljenoj temi i relaksaciji.

RAK

Smeta Vam način na koji neko predstavlja Vaše ideje ili dosadašnji uspeh. Uglavnom nema razloga da prećutkujete svoje nezadovoljstvo pred saradnicima. Na sreću, sporne situacije mogu da se rešavaju u zajedničku korist. Prihvatite nečiji poziv ili strasni podsticaj koji u Vama pokreće bliska osoba. Osećate da Vas preplavljuje novi emotivni zanos i želja da više uživate u svom svetu intime.

Sugestija: Važno je da ulepšate svoje raspoloženje, opustite se.

LAV

Umete dobro da se organizujete, svoje obaveze zavrsavate ažurno i bez velike priče. Na takav način ispunjavate visoko postavljene kriterijume, uz osnovne uslove koji Vas obavezuju na poslovnu saradnju. Dok Vi delujete bezbrižno kroz dešavanja koja Vas prate u privatnom životu, Vaš partner pokušava da odgonetne zajedničke dileme. Neko kao da indirektno osudjuje Vas način ponašanja.

Sugestija: Važno je da pravilno uskladite svoje želje i realne mogućnosti.

DEVICA

Delujete uznemireno i to delimično se odražava na Vašu komunikaciju sa saradnicima. Izbegavajte preteranu dozu poslovnog eksponiranja, nema potrebe da dokazujete svoju nadmoć u situacijama kada možete da delujete poučno. Nestrpljivo očekujete dobar povod za izlazak ili neki susret sa jednom osobom, imate na umu više kombinacija. Osećate pojačanu strast i emotivni impuls.

Sugestija: Nemojte dozvoliti da Vas neko podstiče na destruktivno ponašanje.

VAGA

U susretu sa saradnicima nema potrebe da donosite zaključak na osnovu svojih osećanja ili prvog utiska. Uspeh u poslovno-finsijskom smislu nije moguće ostvariti bez nečije podrške. Budite realni u svojoj proceni. Ponekad je istina dobro skrivena izmedju redova, obratite više pažnju na nečije ponašanje ili na poruke. Stišajte svoje strasti onda kada se situacija može da izmakne kontroli.

Sugestija: Slobodno vreme posvetite nekom omiljenom hobiju, relaksirajte se.

ŠKORPIJA

Ne želite da rizikujete, ali samo brza akcija predstavlja uslov za finansijski dobitak ili za bolji status u krugu poslovnih partnera. Potrebno je da nametnete svoje stavove i da se angažujete na različitim stranama. Neko će Vas obradovati svojom pažnjom ili prikladnim poklonom. Prihvatite sve što Vas asocira na uzbudljivu zabavu i na emotivno zbližavanje koje zaista odgovara Vašim potrebama.

Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

STRELAC

Neko Vas iritira svojim nametljivim ponašanjem i remeti Vašu koncentraciju, zbog toga činite niz pogrešnih poteza u društvu saradnika. Potrudite se da pravilnije kontrolišete impulsivnu stranu svoje prirode. Potrebno je da preuzmete više zaštitničku ulogu u odredjenim situacijama pred svojom porodicom. Obratite pažnju na nove dogadjaje koji počinju da zabrinjavaju voljenu osobu.

Sugestija: Izbegavajte naporne obaveze ili konfliktne situacije.

JARAC

Nema potrebe da skrećete veliku pažnju na sebe, ako unapred niste obezbedili nečiju asistenciju ili dobru podršku. Važno je da prihvatite nečiji savet, bez obzira što imate utisak da se radi samo o delimičnom poslovnom rešenju. Možda svoje emotivne želje povremeno upućujete pogrešnoj osobi. Dešava se da nepotrebno kritikujete osobu do koje ne dopire Vaš glas ili jasna poruka.

Sugestija: Previše obaveza može loše da utiče na Vašu psihičku ravnotežu.

VODOLIJA

Preokupirani ste različitim susretima i obavezama, ali svoje zadatke najčešće završavate skladno i u predvidjenom roku. Saradnici podržavaju Vaše ideje i pozitivno ocenjuju Vašu ulogu u različitim situacijama. "Ljubavni rebus" je ponekad nemoguće rešiti, bez iskrenog suočavanja i razgovora sa voljenom osobom. Neko Vas često podstiče na emotivnu nesigurnost i pojačane dileme. Sugestija: Nemojte dozvoliti da neko u Vama pokreće negativno raspoloženje.

RIBE

Osoba koja Vam se često suprotstavlja nema bitan uticaj na Vaše poslovne planove ili na završne rezultate. Vaš uspeh podrazumeva proširenu saradnju i pojačanu kontrolu nad važnim dogadjajima. Zadržite aktivnu ulogu. U pojačanom emotivnom zanosu obično se dešava da stvari procenjujete na pogrešan način. Najbolje je da sačuvajte bliskost sa osobom koja neće izneveriti Vaša očekivanja.

Sugestija: Važno je da osećate pozitivan impuls i inspiraciju.

Izvor: Astrolook

Pogledajte još