10 "budalastih" stvari koje žene rade da bi odložile RASKID!

Međutim, umesto da pustite da sve ide svojim tokom, počeli ste da radite sve kako bi ga odložili. Fokusirani ste samo na to i stvari postaju mnogo gore...

Neke žene ne žele da raskinu jer u stvari vole svog partnera i pored toga što im je veza stresna i naporna. Neke čak guraju dalje jer su umorne od započinjanja novih veza i zato što su spremne da se udaju, dok sa druge strane ima i onih koje su jednostavne plaše da ostanu same i koje misle da vrede samo ako su u vezi. Nažalost, ovo nisu idealni razlozi da nastavite sa vezom i možda je vreme da ipak nastavite dalje.

Ovo je 10 najsmešnijih stvari koje žene rade da ne bi morale da raskidaju.

10. Dramatični “izlivi”

Kada žena očajnički želi da sačuva vezu najpre postane dramatična. Ovo znači da su njeni izlivi besa prema stvarima koje uopšte nisu bitne jedini način da pridobije pažnju muškarca, jer je svaka pažnja - dobra. Koliko - toliko ona pokušava da on shvati njene “potrebe” ili da sluša njena zapomaganja oko stvari koje ne može sama da uradi, a ovim postupcima samo kupuje malo više vremena. Međutim, ovo može naterati muškarca da ode i ranije... Jer nisu svi isti.

9. Potpuna promena ličnosti

Ponekad se, kao poslednje sredstvo, žene kompletno promene samo da bi zadržale čoveka u svom životu malo duže. Ako voli sport, odjednom će postati zainteresovana za njegov omiljeni tim iako pre nikada nije imala želju da gleda utakmicu sa njim. Ako je njen partner nekad poželeo da mu dolazi više društva, počeće i ona sama da ih poziva kako bi mu pokazala da želi da se druži. Ovi pokušaji nisu naravno iskreni i najverovantije će prestati ako muškarac pruži još jednu šansu.

8. Sećanje na prošlost

Kada žena oseti da se približava kraj njenoj vezi, možda će početi da podseća njenog partnera o lepim vremenima iz prošlosti. Na primer, poslaće mu poruku koju su nekada slušali, a koja prikazuju njihove stare emocije ili mu poslati sliku kada su bili srećni zajedno. Da, bitno je za parove da se sete zbog čega su zaljubili jedno u drugu i pregledati stvari koje ih čine srećnim. Ali kada je jasno da ljubavi nema i da treba da se završi veza, žene su u stanju da povrate sva lepa sećanja kao poslednji pokušaj da zadrže vezu.

7. Više pažnje

Žene takođe mogu da obraćaju više pažnje na njihovog partnera kada znaju da je raskid to “iza ćoška”. Ovo uključuje spremanje njegove omiljene hrane, više seksa ili jednostavno obraćanje više pažnje na ono što on govori. Na ovaj način žena želi da pokaže kako se trudi, iako je to samo trenutno jer želi da zadrži vezu.

6. Manje pažnje

Kao suprotnost prethodne stavke, žena može i da prestane da pridaje pažnju svom partneru. Kako su muškarci “lovci” i prave uglavnom prvi korak u vezi, neke žene misle ako im opet ponude malo “lova” za njima da će se stvari u vezi popraviti. Ovaj potez je jako rizičan i uglavnom ne pali. Kada muškarac izgubi interesovanje, a žena ga još i ignoriše, može to shvatiti kao savršeni momenat da nastavi dalje... Ali bez nje.

5. Ljubomora

Praviti muškarca ljubomornim kada jednostavno treba da raskinete nije tako dobra ideja. Raditi stvari kao što su prekomerno izlaženje sa drugaricama, nošenje provokativne odeće i dopisivati se sa nekim pred njim su neki od primera kada žena želi da izazove ljubomoru. Neki muškarci bi možda i pali na to, dok drugi i naju baš strpljenja za ovakve stvari i smatraju ih detinjastim. Ova taktika nije dobar izbor.

4. Promena uloge

Ponekad se žene osećaju snažnom, toliko da bi svog muškarca impresionirala zamenom uloge u vezi. Na primer, žena može da radi malo više na poslu da bi kupila partneru nešto lepo ili da isplanira izlazak i plati večeru. U nekim ekstremnim slučajevima, žene bi zaprosile muškarca jer ne mogu da dočekaju da se udaju. Ovakve stvari su ponekad malo neugodne jer verovatno nijedna žena ne želi stvarno da zaprosi svog partnera, a muškarci vole da se pokažu kada nam plate piće ili večeru. U svakom slučaju, potpuna promena uloga, iako je u današnje vreme to i prihvatljivo, nije dobra ideja za vezu.

3. Izgled

Kraj veze se približava, sve je već jasno, ali žena ne želi da se sve zavrži pa pribegava većem trudu za svoj izgled. Nije tajna da su muškarci vizuelna bića, a kako žene to znaju dosta više se ulepšavaju misleći da će to promeniti mišljenje njenog partnera. Ali je takođe tačno i da muškarac prvo treba emotivno da se veže za ženu da bi poželeo da bude sa njom u vezi. Ako on sam želi da obnovi vezu, poboljšanje njenog izgleda je samo jedan veliki plus, u suprotnom - nova frizura, haljina i šminka neće pomoći.

2. Izazivanje svađa

Opet, žene misle ako privuku svu pažnju na sebe da će imati malo više vremena za odlaganje raskida, ali to ne znači da će se veza popraviti. Neke žene su jednostavno fokusirane na to da samo budu u vezi, a ne da budu u zajedici i da rade sve zajedno. Takve vole da započinju svađu samo da bi muškarac mogao da gleda u njihovom pravcu. Međutim, jedno je jasno: Muškarci ne vole da se svađaju, a ako se ipak započne svađa, samo će dobiti još veću želju da odu.

1. Smišljene osvete

Kada žena želi da ostane zajedno sa partnerom, ali i da mu pokaže da joj se ne sviđa ponašanje prema njoj, počeće da mu se sveti i da mu vraća. Možda će početi da bude društvenija sa drugim muškarcima, iako je njen partner pored nje ili će odlučiti da ostane duže na poslu, kako bi njen supružnik video kako je to kada spremaš sam večeru i stavljaš decu na spavanje. U mnogo slučajeva, muškarci ni ne shvate da je to neka vrsta osvete. Nakon svega, ako par misli da treba da bude “oko za oko”, onda je zaista došlo vreme da se raziđu.

Izvor: zenskimagazin

Pogledajte još