ANA NIKOLIĆ IZNENAĐENA: Zbog čega je moje venčanje toliko čudno?

Moram vam priznati da sam veoma iznenađena činjenicom da je moja odluka da se udam toliko šokirala javnost. Dugo sam razmišljala zbog čega je narodu moje venčanje toliko čudno, ali nisam uspela to da razgonetnem", kaže sa osmehom na licu novopečena mlada.

Anina udaja verovatno i ne bi bila toliko čudna da se nije venčala u strogoj tajnosti za repera Stefana Đurića Rastu, u Opštini Voždovac, samo u prisustvu kumova.

Ja sam najsrećnija žena na svetu i baš zbog toga nisam želela da svoj intimni trenutak delim sa drugima, ali eto, nekako se saznalo da se udajem. Stefan i ja smo razgovarali i dogovorili se da od venčanja ne pravimo cirkus, već da zajedno sa kumovima odemo do Opštine i obavio to na najskromniji način", rekla je Ana za "Blic".

Podsećanja radi, pop zvezda Ana Nikolić pre tri dana izgovorila je sudbonosno "da" svom dečku Stefanu Đuriću, poznatijem kao Rasta Kavali, a njihovo venčanje održano je u strogoj tajnosti. Ana je rešila i da promeni svoje prezime zarad svog supruga, pa je sada u opštinskim knjigama zavedena kao Đurić.

Izvor: Blic

Pogledajte još