SVE ZBOG NJEGOVE DEVOJKE: Majka sam i ne volim više svog sina

Otvorila sam tamo firmu jer sam želela da se sklonim od svega. Razvod je bio dosta težak tako da sam praktično pobegla od muža. U braku smo dobili jednog sina. Kada sam se rastala odlučila sam da uzmem sina sa sobom, što mi je bila največa greška. A muž se nije previše bunio pošto je odmah našao mlađu devojku.

Kad smo se preselili sin i ja u Split kupili smo kuću. Moj sin se brzo privikao na društvo i sredinu tako da nismo imali oko toga problema. Čak je dobro podneo i razvod, mislila sam da će biti teže za njega, ali ispalo je sve ok.

I da bilo je sve ok dok mi sin nije zakomplikovao život još više. On ima 18 godina. Mi potičemo iz stare imućne porodice i ne družimo se sa bilo kim. I to sam svom sinu stoput rekla, ali on sve suprotno. Našao je devojku tamo neku lokalnu curu. Ma seljanka. Ona inače ne dolazi iz imućne porodice i sigurna sam da je upecala njega samo radi novca. Sigurna sam u to. Vidi se to na njoj. Pa gde nađe nju. On kaže da je jako voli. Ma daj molim te. Ko još veruje u takve ljubavi. Pa tih sponzoruša ima sve više. Samo da se dobro udaju. Ne želim da mi sin bude u vezi sa nekom takvom seljankom.

Ne mogu voleti sina koji se nalazi s takvim devojkama. Pa šta mu je u glavi? To više nije moj sin. Nisam ga takve stvari učila. I ta njihova veza je postala sve ozbiljnija. Čak su došli na ideju da upoznam njene roditelje. Ali neću. Ne mogu se družiti s tim ljudima koji nisu na našem nivou. To su neki tamo lokalci koji samo žele dobro da uvale svoju ćerku. A moj sin je previše naivan da vidi to. I zato mislim da mi je taj odlazak u Split dodatno zagorčao život.

Odem od muža da se sklonim od problema i nađem novi s tamo nekim lokalnim meštanima. Izgubila sam i muža i sina sad. Užas. I sad se konstantno svađam sa sinom. Naš odnos je katastrofalan. Čak je zapretio da će otići od kuće. Samo me zanima ko će mu plaćati stan i hranu. Sigurno ti siromašni roditelji.

I možda sam ja kriva što nisam bila oštrija prema njemu i što ga nisam odgojila bolje da se ne druži s tim seljacima.

Izvor: net.hr

Pogledajte još