Holanđanin odleteo u Kinu po devojku iz snova, 10 dana je čekao na aerodromu, a njeno objašnjenje slomilo mu je srce

Aleksander je pre dva meseca preko aplikacije za upoznavanje stupio u kontakt sa devojkom koja mu se predstavila kao Žang i rekla da ima 26 godina. Onlajn romansa je od tada cvetala i Holanđanin je pomislio da je jedini logični korak da odleti u provinciju Hanan i tamo se sretne sa devojkom, pa je to i uradio. Na aerodromu ga nije sačekala ni Žang, niti bilo ko drugi. Ali, ništa nije moglo da ga pokoleba u nameri da on sačeka nju. Odbijao je 10 dana da napusti aerodrom, pa je završio u bolnici zbog - psihičke iscrpljenosti.
... a potom je završio u bolnici zbog "psihičke iscrpljenosti"

(old_image)

Priča o zaljubljenom strancu dospela je u kineske medije, pa se potom oglasila i Žang. Ona je jednoj televiziji rekla da je jednostavno mislila da je "sve to samo šala".

- Razvijali smo naš romantični odnos, ali se onda pokazalo da je malo napadan prema meni. Poslao mi je i fotografiju avionske karte, ali sam mislila da je to neka šala. Posle me nije zvao - ispričala je Žang.

Naime, Žang je ispričala i da je neposredno pre nego je Aleksander stigao ona jednostavno otputovala u drugi kraj zemlje, tamo isključila svoj telefon i čekala termin kod estetskog hirurga.

Peh nesrećnog ljubavnika preneo se i društvenim mrežama i podelio korisnike. "Mora da je glup, što bi bilo ko uradio tako nešto", komentarisali su jedni. "Zar on ne zna da su u Kini sve lažnjak", poručivali su drugi.

Izvor: Blic

Pogledajte još