ONA ZADOVOLJAVA VERENIKA SVOJE DRUGARICE: Htela sam da pokažem da to radim bolje

Tu bude i petnaestak ljudi, Monopol, Čoveče ne ljuti se, svašta… Njih dvoje su se upoznali na faksu. Oboje su studirali pravo i iako je ona to završila u rekordnom roku, a on se još uvek vucarao na četvrtoj godini, nekako su se povezali i veoma brzo počeli da žive zajedno.

Ja sam, priznajem, bila malo ljubomorna na nju jer sam baš u to vreme raskinula sa svojim dečkom, a ona je pronašla "komad" da ti pamet stane. A uz to on još ima i love da je odmah mogao da im iznajmi stan. To što je četvrta godina prava je samo sporedna stvar u njegovom životu, ima neka dva uspešna biznisa sa strane. Tako da osim stana ima i najnoviji Mercedes u kojem me svaki put nakon te večeri društvenih igara odveze kući.

Nikada mu to nije teško, iako stanujem jako daleko od njih, a vikendom zna da bude i mnogo murije po gradu. U tim vožnjama pričamo o svemu i svačemu, a uvek se šalimo na račun njegove devojke… Oboje je volimo, ja kao prijateljicu, a on kao svoju buduću ženu, ali malo je štreberka i nikada nije baš ovako opuštena kao nas dvoje, pa smo se na tome našli. On je specifičan po tome što ima neke šale koje se uvek mogu dvojako tumačiti i nikada ne znaš na čemu si s njim. Ne znaš da li se šali ili misli ozbiljno, a to najverovatnije čini upravo zato da bi video tvoju reakciju pre nego što napravi svoj sledući korak.

Tako je, evo, bilo i pre par vikenda kada me nakon višesatnog igranja pantomime ponovo vozio kući. U blizini mog stana, kod velikog parkinga iza jedne škole, pitao me da li sam ikada nekoga zadovoljila oralno u Mercedesu. Pogledao me, nasmejao se i rekao da je znatno bolje nego u stojadinu. Ja sam prihvatila tu njegovu šalu, pa sam počela da diskutujem o tome da li je za to bitan auto ili ipak možda nešto drugo, a on je odjedanput zaustavio auto, otkopčao pantalone i izvadio polni organ. Postalo mi je tada jasno da se nije šalio. Htela sam da mu pokažem da to sigurno radim mnogo bolje od njegove devojke, a bila sam uverena da joj on neće ništa od toga reći jer je to sam inicirao. Ona ga, zapravo, nije ni zaslužila.

Provela sam celu mladost s njom i znam kakva je bila i sa kime je sve bila, i na koji način, i nije u redu da ona sada ima jednog ovako dobrog i uspešnog verenika, a ja, eto, nikoga… Nakon par minuta potapšao me po leđima kao znak da će da svrši i da se odmaknem, ali meni nije smetalo. Želela sam da mi svrši u usta i da ga osetim na jeziku kako se topi.

"Ovo već dugo nisam doživeo…", rekao je vrlo zadovoljno, i dodao da sledeći vikend opet organizuju druženje i da će me rado kasnije odvesti kući, a ja sam bez razmišljanja potvrdila svoj dolazak. Svaki sledeći put bismo to ponovili, a ja bih cele večeri bila neverovatno uzbuđena zbog toga i osećala sam se kao neki tajni agent koji radi nešto zabranjeno. To me je uzbuđivalo, ne moram ni da govori, još stotinu puta više. Stvari su se nažalost malo promenile kada me ta prijateljica prošlog vikenda pitala da joj budem kuma na svadbi. Istovremeno sam se osećala kao šljam spram nje zbog svega što sam joj do sada uradila, ali bila sam i ljuta na njega što ju je zaprosio iako mu je sa mnom svaki put bilo tako dobro. Odbila sam taj put njegovu ponudu da me odbaci do kuće, ali nisam sigurna da ću još dugo izdržati. Moraću ili da kažem njoj šta smo radili ili da nastavin s tim. Ovo je trenutno najgora pozicija u kojoj se nalazim. Mnogo gora od one kada mu sedim u krilu na zadnjem sedištu njegovog Mercedesa.

Izvor: Ekspres

Pogledajte još