NATAŠA BEKVALAC OTKRIVA: Sestri služim kao ofinger

Tako je bilo i u petak uveče, kada je nastupila u jednoj diskoteci u Kotoru, gde je svojim stajlingom izazvala burne reakcije. Lepa Nata pojavila se u sado-mazo kombinaciji, kojom je raspalila maštu prisutnih mušaraca. Uski crni korset i suknja od lanaca isticali su sve atribute popularne pevačice, koja godinama važi za seks bombu na estradi.

- Moja scenska garderoba mi dođe kao neka vrsta uniforme. Kako me moda apsolutno ne zanima, svoj scenski izgled prepuštam svojoj sestri Kristini, koja je i te kako kreativna. S druge strane, ja joj često dođem kao ofinger - kaže kroz smeh Nataša Bekvalac za "Alo!".

Sa Natašinog novog albuma, koji se simbolično zove "Original", slušaju se gotovo sve pesme, zbog čega je pevačica posebno ponosna.

- Album smo radili veoma dugo, studiozno i sa mnogo ljubavi, naišao je na izuzetne kritike muzičkih stručnjaka i, ono što je meni najvažnije, na oduševljenje publike. Slobodno mogu da kažem da je ovo moj najuspešniji album do sada i veoma sam srećna i ponosna zbog toga - kaže pevačica, koja je satima zabavljala publiku na Crnogorskom primorju.

Za razliku od njenih koleginica, čija je publika uglavnom jednoobrazna, na nastupu Bekvalčeve pojavili su se kako muškarci, tako i devojke, koji su do zore đuskali sa pevačicom.

Izvor: Alo!

Pogledajte još