ANA IVANOVIĆ nakon poslednjeg nastupa za SRBIJU: Gde god da se takmičim predstavljam svoju zemlju u najboljem mogućem svetlu

- Teško mi je palo. Žreb za prvo kolo je bio mnogo težak. Dobro sam igrala prvi set što bi trebalo da mi da samopouzdanje za naredni turnir. Sigurno je da sam razočarana, jer sam bila u relativno dobroj formi - rekla je Ana Ivanović novinarima u Rio de Žaneiru.

Ivanovićeva je u prvom kolu singla izgubila od Karle Suares Navaro iz Španije sa 2:1 u setovima (2:6, 6:1, 6:2). Ona je kazala da je kao i uvek dala sve od sebe.

- Uvek mi se igra, dajem sve od sebe. Olimpijske igre su čast za svakog sportistu da predstavlja svoju državu i da se bori za medalju, što sam ja radila - istakla je Ivanovićeva.

Upitana da li joj je ovo bio poslednji nastup u karijeri za Srbiju, Ivanovićeva je rekla da predstavlja svoju zemlju gde god da igra.

- Gde god da se takmičimo predstavljamo zemlju u najboljem mogućem svetlu. Sama činjenica da ne igram Fed kup to ne menja. Imala sam zaista sjajnu karijeru i finale Fed kupa nije nimalo loš rezultat. Zadovoljna sam time i što sam bila tim ovde, u Londonu i Pekingu - rekla je Ana Ivanović.

Izvor: RTS / Beta

Pogledajte još