HOLIVUD U SARAJEVU: Joksimovići zasenili i Roberta de Nira! (FOTO)

Bračni par Joksimović može da parira najvećim svetskim facama. Jovana i Željko su blistali na crvenom tepihu, a ceo ambijet podsećao je na neki holivudski događaj.

Joksimović je dobio velike ovacije publike koja je bila okupljena na Festivalskom trgu ispred Narodnog pozorišta.

- Presrećan sam i izuzetno počastvovan što sam bio gost ovog festivala. De Niro je legenda, veliki glumac čiji sam ogroman poštovalac. Činjenica da je došao na ovaj festival je veliko priznanje trudu i radu koji su organizatori uložili gradeći ga proteklih godina. Sa druge stane, ovacije koje sam doživeo, pozdrave i ljubav koju mi šalju ljudi u Sarajevu je za mene toliko značajna i ja im se od srca zahvaljujem - rekao je Željko i dodao da će u Sarajevu ostati i narednih dana.

- Sledeće nedelje biću stalno u Sarajevu sa porodicom, pripremam se za koncert na stadionu Koševo 19. avgusta, a ovo je sjajan uvod u divne dane koji me čekaju - rekao je Joksimović.

A photo posted by Zeljko Joksimovic (@zzeljko) on

Popularni muzičar se i našalio na račun najpoznatijeg gosta na Festivalu, Roberta de Nira.

- Odaću vam jednu malu tajnu. Ja sam dugo skrivani brat od tetke Roberta de Nira! - kazao je Željko bosanskim medijima.

Slavni De Niro rekao je da je počastvovan što je deo otvaranja festivala u Sarajevu.

- Fascinirala me je lepota ovog grada. Došao sam u Sarajevo jer sam radoznao, želeo sam da vidim ovaj grad. Zvali su me nekoliko puta i prihvatio sam - rekao je glumac na otvaranju.

A photo posted by @la.shejla on

Izvor: Alo!

Pogledajte još