FRAJERI PRIZNALI: 7 tehnika u krevetu koje nas dovode do ludila

Upitali smo ih šta najviše vole kod njega, a oni su otkrili koje su to "tehnike" kojima ih se lako može dovesti do ludila.

1. "Obožavam kada se moja devojka igra s mojim testisima tokom oralnog seksa. Drži ih u jednoj ruci i povremeno ih malo stisne. Istovremeno stimulisanje penisa i testisa totalno me uzbuđuje i zbog toga je orgazam još jači."

2. "Najdraže mi je kada mi usput masira zdanjicu. Uhvati me s obe ruke dok jezikom lagano kruži po meni. Kada to radi osećam se neverovatno, ne može bolje od toga."

3. "Volim kada me izaziva pre oralnog seksa. Jednom sam ležao na leđima, a moja devojka se približila mom međunožju i jednostavno gledala moj penis. Provela je dobar minut mirno ga gledajući, a onda je počela usnama da kruži oko njega i da dahće bez da me je uopšte dotakla. Iščekivanje me je ubilo i zbog toga je trenutak kada je stvarno krenula s akcijom bio fenomenalan."

4. "Smeta mi kad žena to radi kao da obavlja neki kućni posao, bez volje. Zato obožavam kada moja cura prione poslu s osmehom na licu i entuzijazmom. Tako je već uradila pola posla, totalno opustila atmosferu i ludo me napalila."

5. "Najdraži mi je dobar rad jezikom, bez toga nema dobrog oralnog seksa. Osećaj kada jezikom prelazi preko mene je neverovatan, pogotovo kada njime lagano kruži. To me najviše uzbuđuje kod oralnog seksa."

6. "Super mi je kada moja devojka pre akcije stavi kockicu leda u usta. Osećaj hladnog jezika na mom penisu je neverovatan i totalno pojača čitavo iskustvo."

7. "Ruke i usta istovremeno u akciji. To me najviše napali. Onaj osećaj kada osetim toplinu njenog jezika i stisak njene ruke. Apsolutno neverovatno, dvostruka senzacija."

Izvor: Zadovoljna.hr

Pogledajte još