SUPRUGA UGLEDNOG BIZNISMENA PRETI VELJKOVIĆEVOJ: Ružice, završićeš u čitulji!

Naime, pretnje smrću već danima joj šalje supruga uglednog beogradskog biznismena, koji je Ružici slao poklone nakon pobede u rijalitiju.

Veljkovićeva nije mogla ni da zamisli u šta može da se pretvori navalentno udvaranje čoveka kojeg je videla samo jednom, a koji uzgred ima patološki ljubomornu ženu, koja ga uhodi i proverava. Ružica nije ni slutila da će njen život početi da liči na horor film.

- Ugledni beogradski biznismen, koji ju je upoznao pre ulaska u rijaliti, potpuno je otkinuo za njom, pa je počeo da joj svakodnevno šalje korpe sa cvećem, skupe poklone u vidu nakita i parfema, sve ne bi li pristala da bude s njim - objašnjava izvor upućen u situaciju.

- Kako je on 30 godina stariji od nje, Ružica mu je jasno stavila do znanja da ne želi da bude s njim, ali to nije sprečilo tajkuna da pokuša da je kupi poklonima, a onda je nastao pakao jer je njegova žena saznala sve. Dolazila je na vrata porodičnog doma Veljkovićeve i konstantno joj šalje poruke u kojima joj preti smrću. Neke su glasile: "završićeš u čitulji ako ne prestaneš da mi zavodiš muža", "automobili kakav ti voziš često slučajno eksplodiraju", "imam drugare kojima se sviđaš, mogli bi da se izređaju na tebi"... Ružica je bila u šoku zbog ovakvih poruka i pretnji, jer nije dala tom čoveku nikakav povod da joj se nabacuje - kaže izvor, uplašen za prijateljicu.

- Sve je to tačno, jeste me uznemiravala, ali se ne bojim ženskih pretnji. Njena ljubomora je neosnovana, ne znam otkud takvo ponašanje. Već nekoliko dana mi ne piše jer sam isključila mobilni. Mislim da se smirila, pa je neću prijaviti policiji. Ne bih da detaljišem, bilo je svakakvih pretnji i psovki u tim porukama - poručila je Ružica.

Zbog pretnji su Ružicu drugovi pratili na svako snimanje na Televiziju "Hepi", a ona se potpuno povukla i sa društvenih mreža. Ipak, danas se oglasila na Instagramu i otkrila da je sa sestrama otputovala na more. Veljkovićeva je očigledno rešila da se skloni iz Beograda dok se prašina oko čitave priče sa moćnim biznismenom i njegovom "jačom" polovinom malo ne slegne.

Izvor: Alo!

Pogledajte još