Olimpijac koji prvi put ide na Olimpijske igre

Ivan Tanasijević, višestruki osvajač medalja na Olimpijadama prirodnih nauka, zahvaljujući Zaječarskom pivu i Olimpijskom komitetu Srbije, pratiće po prvi put uživo Olimpijske igre, koje se ove godine održavaju u Riju.

Zaječarsko pivo, ponosni sponzor Nacionalnog olimpijskog tima, pored toga što podržava naše sportiste, podržava i talente iz drugih oblasti. Ove godine na poklon putovanje odlazi Ivan Tanasijević, student druge godine osnovnih studija matematike na Triniti koledžu Univerziteta u Kembridžu.

Pored brojnih osvojenih nagrada, Ivan je nosilac i tri zlatne medalje od kojih je jednu osvojio na Međunarodnoj Olimpijadi iz astronomije 2010. godine, a druge dve na svetskim Olimpijadama iz astronomije i astrofizike (Grčka 2013. i Rumunija 2014).

Posebno mi je drago što su prepoznati rezultati koje ostvarujemo na osnovu truda i upornosti. Hvala organizatorima na prilici da odem i na onu drugu, sportsku, Olimpijadu.“, rekao je Ivan Tanasijević.

„Čast nam je što pružamo podršku našim sportskim olimpijcima, a posebno nam je drago što možemo da podržimo i mlade talente iz drugih sfera. Ivan je višestruki nosilac medalja, a put u Rio je mala nagrada za veliki uspeh koji je postigao.” navodi Jasmina Trijić, brend menadžerka kompanije HEINEKEN Srbija.

Pogledajte još