KRILA KOKAIN U GAĆICAMA: Madam Željka i drugarice uhapšene dok su se ukrcavale na jahtu

"Službenici su detaljnim pretresom E.Đ. (24) iz Podgorice, Ž.R. (39) iz Kotora, V.S (22) iz Loznice i A.R. (26) iz Beograda, kao i muškarca koji je bio u njihovom društvu M.L. (30) iz Zagreba pronašli kokain. Kod E.Đ. je u donjem vešu pronađeno sedam zamotuljaka sa oko 7,5 grama materije za koju se posumnjalo da se radi o opojnoj drogi kokain. Preliminarna analiza materije koja je pronađena kod E.Đ. je pokazala da se radi o kokainu", saopšteno je iz MUP-a Crne Gore.

Policija je od Rolović i ostalih uzela izjave.

„O događaju su obavešteni službenici Odseka za borbu protiv droge, koji su preduzeli dalje službene mere i radnje u ovom predmetu. Osumnjičena E.Đ. će, uz krivičnu prijavu, biti privedena nadležnom državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici. Kokain će biti upućen Forenzičkom centru radi veštačenja“, zaključuje se u saopštenju MUP-a.

Podsetimo, Madam Željka je postala poznata javnosti prošle godine jer priznala da je makro, nakon čega se sa tužilaštvom dogovorila o priznanju krivice, i za to platila 2.500 hiljade evra.

Izvor: Kurir

Pogledajte još