SAVETI SEKSOLOGA: Probudite strast u braku!

Seksolozi su skloniji da se slože sa drugom grupom i predlažu parovima u braku i dugoj vezi načine da poboljšaju seksualni život.

Samopouzdanje

- Za dobar seksualni život neophodno je da se dobro osećamo u svojoj koži jer tek tada ćemo biti privlačni i drugima. Ako ste pustili stomačić, bacite se na dijetu i vežbanje, obrijte se, promenite frizuru.

Seks kao prioritet

- Ne možete očekivati da imate seks redovno ako su vam prioritet posao i drugari. Logično je da sa povećanjem obaveza, pogotovo dolaskom dece, nećete imati toliko vremena za seks, ali dogovorite se sa partnerkom da se bar jednom nedeljno nađete na vrućem sastanku.

Radite kućne poslove

- Nije novost da je mnogim ženama veoma privlačan muškarac koji radi kućne poslove, na primer usisava. Kada preuzmete obaveze, partnerka će biti odmornija, posmatraće vas više i biće raspoloženija za seks.

Emotivna povezanost

- Mnogi parovi izgube emocionalnu vezu nakon mnogo godina braka i sve se svodi na priču o računima i obavezama. Ali, ako makar jedan sat nedeljno odvojite za razgovar o osećanjima i vezi, imaćete bolji odnos i seksualni život, uveravaju terapeuti.

Izvor: Novosti

Pogledajte još