Prevarena mlada prodaje venčanicu – cena posle oglasa skočila 33 puta!

0

Zaljubiti se do ušiju i pronaći ljubav svog života je velika stvar, ali je i te kako bolno kad ta ljubav iznenada pukne. Upravo se to dogodilo Samanti Vrag iz Velike Britanije.

Samanta se udala za čoveka svojih snova, ili je barem tako mislila. Nedugo nakon venčanja, oni su stavili tačku na svoju ljubav, a ona je rešila da proda svoju venčanicu. Odlučila je da proda haljinu na eBay-u, a sam opis ispod fotografije je toliko brutalan da ćete progutati knedlu.

„Pre oblačenja je potrebno haljinu odneti na hemijsko čišćenje kako bi se oslobodila smrada od izdaje. Ako želite haljinu koja je puna loših uspomena, oštećene nade i snova, onda je ona savršena za vas. Nisam stigla da je očistim jer je moj ološ od muža brže-bolje stavio tačku na naš brak“, napisala je Britanka, a prenosi „Mashable“.

Dok je njena haljina prvobitno koštala oko 2.000 funti, cena haljine je porasla na eBay-u, pa je tako za sada oko 66.000 funti, taman da pokrije troškove razvoda.

„Ako imate neka pitanja o haljini ili mom suprugu koji je pobegao sa drugom ženom, slobodno me kontaktirajte“, dodala je Samanta.

Nadamo se da će haljina ipak nekome doneti dobro.

Izvor: 24sata.rs

Foto: Samantha Wragg / Instagram

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.