#FOODTALKBUDVA2016 – Food Revolution 9. septembra po prvi put u Crnoj Gori!

0

Nakon četiri "Food Talka" u Novom Sadu (2013, 2014, 2015. i 2016.) i jednog u Skoplju (2015.), najveća regionalna konferencija o hrani prvi put će se održati u Crnoj Gori, u organizaciji Color Press Grupe i Turističke organizacije Budva.

Kuvari, vlasnici restorana, vinari, gastro-blogeri, proizvođači organske hrane i stručnjaci za bezbednost hrane iz Crne Gore, ali i celog regiona, okupiće se9. septembra u Budvi, u hotelu Mogren.

Panelisti će razgovarati o organskoj i industrijskoj hrani, GMO realnosti, a svoje mišljenje daće stručnjaci iz ove oblasti u Crnoj Gori.

Naravno, govoriće se i o mediteranskoj kuhinji, a na panelu će učestvovati vlasnici lokalnih i regionalnih restorana.

O temi konferencije – novim ukusima i tehnikama, govoriće regionalni gastro blogeri, a o lokalnim vinima i vinima regiona, vlasnici vinarija i predsednici vinarskih udruženja.

Kao na svim prethodnim konferencijama, o svojoj ljubavi prema kulinarstvu govoriće i poznate ličnosti, a među njima Mima Karadžić, Milica Milša, Žarko Jokanović i Slobodan Stefanović.

Kompletan program i satnicu konferencije, kao i informacije o prijavi za učešće možete pogledati na linku: www.color.rs/foodtalkbudva2016/

Foto: Color Press Grupa

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.