DO SADA NEVIĐENA SITUACIJA: Detalj sa meča potvrdio da Nole ima privatne probleme

Novak Đoković u prvom obraćanju novinarima pred početak US Opena otkrio je da je imao privatnih problema u Vimbldonu, što je potvrdio i njegov bivši trener i veliki prijatelj Nikola Pilić u razgovoru za Kurir.

Najbolji teniser sveta iznenađujuće je izgubio od Sema Kverija u trećem kolu grend slema. Zanimljiv detalj primetio je Nikola Pilić u tom meču. Niko od bliskih ljudi Novaku Đokoviću tada nije bio u njegovoj loži. Ni supruga Jelena, ni otac Srđan, ni majka Dijana. Nije bilo ni braće Marka i Đorđa. Do tada, makar neko od njih bio je uz Noleta na Vimbldonu.

- Kada sam video da nema nikoga u loži, pomislio sam da možda eventualno postoje neki privatni problemi. Ko zna... Ali Novak je izgubio jer nije imao svoj dan, a teren je bio užasno loš. Đoković je najbolji u fokusu, a tog dana mu je nešto očigledno smetalo - izjavio je za Kurir Nikola Pilić.
Samo treneri gledali meč protiv Kverija... Jelena i Dijana bile odsutne Samo treneri gledali meč protiv Kverija... Jelena i Dijana bile odsutne
Iskusni trener kaže da se zbog obostranih obaveza nije čuo sa Novakom Đokovićem u poslednja dva meseca, ali da je pratio njegove igre, pa i onu na Olimpijskim igrama, gde je u prvom kolu poražen od Argentinca Huana Martina del Potra.
- Izgubio je oba seta u taj-brejku od igrača od kog se lako gubi ako nisi u šestoj brzini. Del Potro je osvojio srebro, igrao je četiri sata finale s Marijem. Siguran sam da je Novaku teško i da mu je žao, jer je baš želeo to odličje koje mu nedostaje. Verujte, hteo je da donese Srbiji bilo koju medalju - zaključio je Pilić.

Pogledajte još