Zabavno-edukativna popodneva za decu i tinejdžere „Školski dani“

Tokom trajanja festivala „Školski dani“ u Immo Outlet Centru, Gandijeva 21, deca će biti u prilici da na zabavan način vežbaju koordinaciju pokreta i govora, pogledaju lutkarske predstave sa porukama o toleranciji i osećanjima za drugog u nevolji, kao i da nauče kako da se oslobode straha.

Roditelji će moći da se posavetuju sa nutricionistom o ishrani deteta i porodice,dok će deca dodatno uživati skakajući na trampolini, igrajući se LEGO kockicama ili u pravljenju kreativnih „uradi sam“ stvari. Tokom festivala, deca će moći da učestvuju i u nagradnom konkursu Forma Ideale na temu „Moja idealna soba“ i osvoje tabure, lejzi beg ili kompjuterski sto.

Celokupan program je BESPLATAN.

Utorak 30.08.2016

Od 16:30h Sportsko-jezičke avanture: Zagrejte sve mišiće

Na improvizovanom poligonu deca će vežbati svoje fizičke i jezičke sposobnosti - štafeta, skakanje na jednoj nozi, prepreke i sve to uz govorenje brzalica, pesmica ili govornih vežbica.
Preporučen uzrast od 6 do 13 god.

18:00 - 19:00h „Muzički intermeco“ uz Masterblasterse

Bend učenika škole Master Blaster – prve škole za rok i pop muziku će vam pokazati kako izgledaju njihovi časovi i šta se tamo može naučiti. Sve uz finu i kvalitetnu muziku.

19:00-19:35h Lutkarska predstava: Snežana i sedam patuljaka

U vreme kada nasilje među decom ima veliku ulogu, cilj predstave je da podstakne drugačiji način međusobne komunikacije, promoviše toleranciju a ne rivalstvo, i naglasi saosećanje za druga u nevolji.

Preporučen uzrast o 3 do 8 god.

Sreda 31.08.2016.

17:00-18:00h Lutkarska radionica: Upoznajte nas sa svojom omiljenom lutkom
Oslobađanje i razvijanje glumačkog talenta kao i govorenja pred većim auditorijumom za decu od 4 do 13 god.Potrebno je da svako ponese svoju lutku koja će učestvovati na radionici "umesto" dece. Već je poznato da deca vole da nose svoje omiljene igračke sa sobom i da se uz njih bolje otvaraju. Jedna radionica traje oko 1h.

18:00 - 19:00h „Muzički intermeco“ uz Masterblasterse

Bend učenika škole Master Blaster – prve škole za rok i pop muziku će vam pokazati kako izgledaju njihovi časovi i šta se tamo može naučiti. Sve uz finu i kvalitetnu muziku.

19:00-19:40h Lutkarska predstava: Ivica i Marica

Ovo je predstava pomoću koje decu oslobađamo straha od veštica i baba-roga, ali ih i učimo da nikuda ne smeju da idu bez pitanja roditelja.

Preporučen uzrast o 3 do 7 god.

Četvrtak 01.09.2016.
Od 16:30h Sportsko-jezičke avanture: Zagrejte sve mišiće

Na improvizovanom poligonu deca će vežbati svoje fizičke i jezičke sposobnosti - štafeta, skakanje na jednoj nozi, prepreke i sve to uz govorenje brzalica, pesmica ili govornih vežbica. Tokom popodneva ćemo ponavljati radionicu više puta, možete se priključiti po dolasku i formiranju manje grupe.

Preporučen uzrast o 6 do 13 god.

Započnimo najbolju školsku godinu u Immo Outlet Centru!

Pogledajte još