GLUMCI NAPALI BEKVALČEVU Nataša nema šta da traži u pozorištu!

0

Nataša Bekvalac dobila je ulogu Drage Mašin u mjuziklu "Tajna Crne ruke" reditelja Ljubiše Ristića. Pevačica će deliti scenu s glumačkim veličinama kao što su Svetozar Cvetković, Rada Đuričin, Dara Džokić, Tanja Bošković i Vlasta Velisavljević.

Angažman jedne pevačice izazvao je revolt među pojedinim glumcima, koji smatraju da Bekvalčevoj nije mesto na pozorišnoj sceni, pogotovo ne u ulozi nesrećne srpske kraljice koja je ubijena u majskom prevratu sa suprugom Aleksandrom Obrenovićem.

To je isto kao da Boris Tadić igra Dragu Mašin. Ćutanjem jedino mogu da izrazim protest – kaže Goran Sultanović.

Ništa manje ogorčena nije ni profesorka na FDU Branka Pujić.

Postoje fakulteti koje treba glumci da završe. U Srbiji ima barem pet odličnih glumica koje bi to fantastično uradile, ali su očigledno bitna neka druga merila i kriterijumi. Nataša je lepa žena, ali nije školovana za to! Sve i da se samo slika i da se od nje ne zahteva dramski momenat, nije joj mesto u mjuziklu – kaže glumica.

I Feđa Stojanović je opleo po pevačici.

Iskreno, mene više ništa ne može da začudi u ovoj zemlji. Najbolje bi bilo da dođu ove s „Farme“, to su veoma talentovane devojke, možda bi mogle da konkurišu Nataši. Idealna podela, bravo – ironičan je Stojanović.

Izvor: Alo

Foto: Natasa Bekvalac/Instagram

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.