JOVANA I SRĐAN SE VRATILI NA POSAO I NASMEJALI PUBLIKU DO SUZA: Kratak kurs o vanzemaljcima na nacionalnoj frekvenciji (VIDEO)

Naime, u "Jutarnjem programu" Televizije Pink 22 minuta pričalo se o vanzemaljcima među nama. Od ta 22 minuta izdvajamo vam nekoliko izjava, a ostatak o istorijatu vanzemaljaca, vrstama vanzemaljaca koji obitavaju na Zemlji, implantima, Rusima i Amerikancima, ličnim iskustvima gosta, možete pogledati ako TV Pink bude emitovao reprizu.

Srđan Predojević je najavio gošću rečenicom "Vanzemaljci su u ljudskom obliku inkognito prisutni na planeti, ali bliski susret pete vrste očekuje se do kraja ove decenije, tvrdi naša gošća Irena Sjekloča Miler, koja je inače publicista."

- Ja sam već od detinjstva počela da sanjam vanzemaljce, NLO-e i tako dalje, i onda sam kasnije počela da istražujem to, i našla sam potvrdu za mnoge moje snove i tako pripremam neke projekte - priča Sjekloća Miler i dodaje da sanja od 10 godine kada se srela sa astronautima Apola.

- Videla sam vanzemaljce na trasi dvadesetosmice. Tada sam bila student, možda je to bilo 70-tih godina, i videla sam momka sa reptilskim očima, sa neonsko plavim očima i uspravnim zenicama i on je piljio u mene, zato što je video da sam ja njega 'videla' - kaže ova publicistkinja i dodaje da postoje naočare/sočiva koja će se naći u prodaji, javno, do kraja ove decenije sa kojim će moći da se prepoznaju vanzemaljci.

Izvor: BIZLife

Pogledajte još