PODRŠKA LGBT POPULACIJI: Nataša Bekvalac peva na Paradi ponosa!

Nataša Bekvalac biće prva zvezda iz regiona koja će nastupiti na nekom skupu LGBT populacije i gostovaće na beogradskoj Paradi ponosa 18. septembra na Trgu republike.

Nataši su organizatori Prajda ponudili da se pojavi pred pripadnicima LGBT populacije i otpeva nekoliko svojih pesama posle šetnje na Paradi, što je ona sa zadovoljstvom prihvatila.

Ovim gestom podrške svojim fanovima koji su drugačije seksualne orijentacije, lepa Novosađanka će pridružiti brojnim svetskim zvezdama kao što su Šer, Madona, Lejdi Gaga, Tina Tarner, Lajza Mineli i druge gej ikone.

Inače, Nataša je poznata kao neko ko je već nekoliko puta stao u odbranu i na stranu LGBT populacije, zbog čega je fanovi često prozivaju na društvenim mrežama, ali na takve kritike Nata oštro reguje, pa ume u komentarima čak i da opsuje!

Pored pomenutog, Nataša je trenutno u centru pažnje i zbog toga što joj je poverena uloga Drage Mašin u novoj predstavi “Tajna crne ruke”. Ovu odluku pozorišta pojedini kritikuju, dok za druge to predstavlja odličnu ideju. Kako će sve to na kraju izgledati ostaje nam da vidimo.

Autor: Nadlanu.com

Pogledajte još