POLICIJA SAT VREMENA SASLUŠAVALA NAĐA: Jelena je startovala nekoliko mojih saigrača!

U jednom trenutku on je nezvanično rekao da je sumnjajući u vernost svoje žene, uzeo njen mobilni telefon i video prepisku u kojoj je zajedno sa svojom drugaricom ugovarala viđanje sa nekoliko njegovih saigrača.

- Nisam to mogao da podnesem i zbog toga sam rešio da odem od nje. Nije u redu da se iza mojih leđa viđa sa mojim saigračima, i to još sa drugaricom. Pročitao sam celu prepisku između njih dve. Ugovarale se provod sa ljudima sa kojima sam ja igrao i za koje sam mislio da su mi prijatelji - ovako se pravdao na saslušanju Nađ.

Sam Nađ juče je u izjavi za „Alo!” rekao da je „prava noćna mora to što on prolazi i da mu jer najžalije dece, koja su trenutno na stubu srama”.

- Imam četvoro dece - troje iz prvog braka i jedno sa sadašnjom suprugom. Nijedno od njih ne razdvajam i za njih bih prodao i zdrav bubreg, a kamoli nešto više. Nisam kriv za šta me bivša žena optužuje i istraga će sve utvrditi. Ne smem više ništa da pričam, zbog postupka koji je u toku - tvrdi Albert Nađ.

Doskoro supruga fudbalskog asa Jelena Nađ na saslušanju u policiji je tvrdila da ju je muž tukao već od medenog meseca, da ga je volela mnogo i da je stalno mislila da će se promeniti. Ona je izjavila da je Nađ pokušao da je siluje varjačom, ali da su deca to sve sprečila.

- Ubio bi me da stariji sin nije odregovao. Kada sam shvatila da sa njim više nema života, otišla sam kod majke. Deset dana majka me je dizala iz kreveta nakon batina mog tadašnjeg muža. Teško je kada skoro dve decenije dobijaš batine, a znaš da ne postoji pravi razlog - kaže Jelena Nađ.

Ona je odlučila da o torturi progovori javno kada je muž prestao da joj uplaćuje alimentaciju i kada nije imala ni za hranu za decu. Kako sama kaže, nije ga ranije policiji prijavila jer je mislila da je niko neće zaštititi zbog kontakata koje je Nađ imao u vrhu policije.

Tužilaštvo će nakon saslušanja Jelene, Alberta i dece odlučiti da li će podignuti optužnicu protiv sada već bivšeg fudbalera.

Najstariji sin Alberta i Jelene Nađ, Nemanja Nađ, danas će biti saslušan u policiji. On je u ponedeljak došao na saslušanje sa svojom majkom i čekao je skoro četiri sata u hodniku. On je u izjavi za novinare potvrdio njene reči da ju je Nađ tukao i pokušao da je siluje.

- Molio sam oca da ne ubije majku. Rekao sam: „Ako već moraš nekoga da ubiješ, bolje mene, ionako ne vidim, nemoj njih dirati“ - rekao je Nemanja Nađ. Inače, tužilaštvo je zatražilo da se on sasluša jer je prisustvovao obračunima između svojih roditelja.

Izvor: alo.rs

Pogledajte još