Prezident Hoteli***** ponosni vlasnici još jednog pehara u nizu šampionskih priznanja

Svečana dodela nagrada održana je u četvrtak u večernjim časovima u Kongresnom centru Novosadskog sajma, a hotelski lanac Prezident Hotela ponovo se našao na pobedničkom postolju kao dobitnik jednog od najviših priznanja za kvalitet usluga u Srbiji, ali i regionu.

U ime Prezident Hotela nagradu je primila Ivona Borojević (generalni menadžer), a ovo laskavo priznanje dodelio je direktor Novosadskog sajma, Slobodan Cvetković i potpredsednik Pokrajinske vlade i pokrajinski sekretar za privredu i turizam, Ivan Đoković.

U okviru ovog višesturko nagrađivanog hotelskog lanca trenutno posluju tri hotela najviših kategorija: Prezident Hotel***** u Novom Sadu, Premier Prezident Hotel***** u Sremskim Karlovcima i Hotel Vila Prezident**** takođe u Sremskim Karlovicma. Ovom prilikom je još jedanput u nizu svaki od hotela iz lanca pojedinačno odlikovan poveljom i velikom zlatnom medaljom za kvalitet čime je potvrđeno da svaki od njih održava vrhunski nivo usluga bez obzira na godine koje prolaze.

Prezident kompanija nastaviće da ulaže u hotelijerstvo u Srbiji i svojim novim luksuznim hotelom u Beogradu još jednom pokaže apsolutnu dominaciju na tržištu, a konkurenciji postavi visoke standarde dostižne samo inovativnim, posvećenim i predanim profesionalcima kakvi sačinjavaju ovu kompaniju.

Pogledajte još