NOVI DETALJI DRAMATIČNE NOĆI U PARIZU: Kim strahovala od silovanja, drugarica se zaključala u kupatilo!

Kako je prethodno objavljeno, u starletinu hotelsku sobu upalo je pet naoružanih muškaraca prerušenih u policajce.

Kim je spavala kada su oni ušlli u njen dupleks apartman. Pokušala je da pozove svog telohranitelja, ali su joj oni oteli telefon iz ruku.

U apartmanu je u tom trenutku bila i njena prijateljica, stilistkinja Simon Haruš, koja se zaključala u kupatilo, piše TMZ. Ona je pozvala telohranitelja Paskala Duvijea, koji je u tom trenutku bio sa Korni Kardašijan i Kendal Džener u klubu udaljenom samo tri kilometra.

Za to vreme, u spavaćoj sobi Kim Kardašijan odvijala se prava drama. Kim je molila za život, dok su joj pljačkaši vezivali ruke i noge i ostavili je u kadi. Uspela je da se oslobodi i da izvuče ruke, nakon čega je izletela na balkon i počela da doziva pomoć.

Kasnije je policiji ispričala da se plašila da će je silovati, kao i da nije razumela lopove, koji su govorili na francuskom. Razumela je samo kada su joj tražili dijamantski prsten, kojim ju je suprug Kanje Vest zaposio. Rekla im je gde je ostavila skupceni komad nakita.

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on


Pljačkaši su navodno upali u sobu uz pomoć konsijerža, kojem su takođe pretili pištoljem, a pored prstena odneli su i kutiju sa nakitom pre neko što su pobegli iznajmljenim biciklima. Telohranitelj se vratio u hotel dva minuta kasnije.

Istraga francuske policije pokazala je da su počinioci pratili rijaliti zvezdu po Parizu nekoliko dana pre nego što su izveli pljačku.

Dvojica muškaraca, koji su sada glavni osumnjičeni, navodno su se predstavljali kao fotograf i detektiv i tako pokušali da pribave informacije o njenoj lokaciji i planovima. Policija takođe veruje da su njih dvojica deo velike međunarodne kriminalne organizacije.

Izvor: Blic

Pogledajte još