NASILJE I U PROŠLOSTI: Svi skandali Ane Nikolić!

Pevačica je najviše problema imala sa alkoholom pa je tako prvi put uhapšena zbog vožnje u pijanom stanju 2006. Ona se zajedno sa majkom, u gluvo doba noći, vraćala sa iz kluba.

- Policija me je te večeri dva puta zaustavljala i kada su me zaustavili treći put mislila sam da je u pitanju skrivena kamera. Nije bila šala u pitanju, a policijska kontrola nas je stigla. Rekli su da moraju da podnesu prijavu zato što sam bežala - ispričala je Ana tada.

U novembru 2010. ona je privedena u policijsku stanicu na trežnjenje. U sebi je imala preko dva promila alkohola. Prilikom policijske kontrole Nikolićeva je vređala policajce. Ona je, naime, bila na suvozačevom mestu, a njen brat Marko je upravljao vozilom. Kada ih je polcija zaustavila ona je počela da se raspravlja sa njima. Kasnije je rekla:

- Bili smo na snimanju spota i posla toga smo želeli da proslavimo uspeh. Bilo nas je dvadesetak i svi smo malo popili. Moj brat Marko je vozio auto, a ja sam bila na suvozačevom mestu. Marko je počeo da se svađa sa njima, a ja sam samo želela da zaštitim brata. Privedena sam zbog napada na policajce, a Marko zbog napada i vožnje u pijanom stanju. Ma nije se desilo ništa strašno svi smo mi živi ljudi - ispričala je tada Ana.

ljubav!

A photo posted by ANA NIKOLIĆ (@ananikolicofficial) on

Ana i njen brat Marko su izuzetno vezani, on radi i kao njen menadžer, a pevačica je u jednom trenutku rekla da ume dobro da se posvađa sa njim, pa čak i potuče.
- Svađamo se nenormalno, da ne kažem da se tučemo ponekad - rekla je tada Ana.

Ona je poznata po tome i da se nekoliko puta potukla sa devojkama zbog svojih momaka.

Njeni ljubavni izbori nisu uvek bili najbolji. Dok još nije bila poznata imala je problem sa bivšim dečkom.
- Istina je da sam imala ozbiljnih problema. Preživela sam njegovu posesivnost, ljubomoru, fizičke nasrtaje i psihičku torturu za koju smatram da nije deo zdrave ljubavi i spada u zlostavljanje - ispričala je u jednom intervjuu.

Izvor: Blic

Pogledajte još