PRAVDA JE ZADOVOLJENA: Modelsicinom bivšem mužu uslovna kazna zatvora

Kazna zatvora neće se izvršiti ako u roku od pet godina ne izvrši novo krivično delo. On je prvostepenom presudom oglašen krivim, jer je Stamenkovićevu 2012. davio i udario njenu glavu o zid, od čega je zadobila lakše telesne povrede. Pavlović ima pravo da uloži žalbu na ovu presudu.

Oni su razvedeni, ali je zajedničko dete pripalo njemu na privremeno staranje, do okončanja drugog suđenja za starateljstvo nad detetom.

Ivana Stamenković navela je da je zadovoljna presudom.
- Drago mi je da je pravda napokon pobedila i posle pet godina mrkotrpnog suđenja je napokon došlo na videlo da je dotični gospodin nasilnik. Pitam se samo kako se takvim nasilnicima dodeljuje starateljstvo u ovoj državi. Nadam se da će mi u daljem procesu biti vraćeno startaljestvo nad detetom - rekla je Sindi, a na pitanje kako je Pavlović reagovao kada su mu na ročištu saopštili ovakvu odluku, bivša članica grupe "Models" kaže:

- Tokom iznošenja presude nisam gledala u njega. Verujem da mu nije bilo svejedno. Iskreno, što se mene tiče bila sam ponosna jer je posle svega pravda zadovoljena i videlo se ko je lagao sve ove godine -
navela je Stamenkovićeva.

Izvor: Tanjug, Blic

Pogledajte još