VENČANJE U APRILU: Aleksandra Prijović i Filip Živojinović spremaju svadbu?

Navodno, Brenina snajka i Bobin sin obaviće zvaničnu veridbu krajem decembra ove godine, na godišnjicu veze, a pet meseci kasnije staće pred matičara.

Porodica Živojinović ovu informaciju oprezno čuva od medija, te su se pohvalili samo najbližim prijateljima, a jedan od njih otkrio je da budući mladenci svadbeno veselje planiraju u jednom hotelu na Novom Beogradu.

- Aleksandra i Filip odlučili su da se venčaju sledeće godine, a prethodno će organizovati proslavu veridbe u kući na Bežanijskoj kosi. Živojinović je siguran da je Prijovićeva žena za sva vremena, ona je u njega zaljubljena do ušiju i brak je nekako očekivan. Njih dvoje još od leta razgovaraju o tome, a Filipova želja je da svadba bude u istom hotelu u kojem se njegov otac Boba venčao s Lepom Brenom pre 25 godina - otkriva kućni prijatelj Živojinovića.

Mladi par je svoje zamisli Breni i Bobi otkrio na porodičnom ručku.

- Svi su presrećni! Brena je odmah počela s nekim predlozima u vezi sa organizacijom, dekoracijom, ali i muzikom, a Boba se nadovezao na priču i rekao da će budući mladenci od njega na poklon dobiti medeni mesec - rekao je izvor, a mlada pevačica nije želela da komentariše ovu informaciju.

Izvor: Kurir

Pogledajte još