10. Rimmel Fashion Selection

Duška Jovanić i Marijana Mateus odlično su se snašle u ulozi manekena, noseći modele modne kreatorke Suzane Perić, koja je otvorila jubilarni "10. Fashion Selection", u Kristalnoj dvorani hotela "Hajat"

Kreatorka koja je “miljenica“ brojnih poznatih ličnosti i ovog puta je opravdala medijski i modni spektal. Mnogo VIP zvanica, a malo mesta u famoznom prvom redu.

Kolekcija Suzane Perić nosi naziv „City hippy“ i obiluje seksepilom i ženstvenošću. Lepršave bluze i topovi u tirkiznim i svetlucavim bojama neba, uspešno se kombinuju sa uskim odelima, a cvetne haljine od svile deluju istovremeno otmeno i lepršavo. Seksi marame, kao najvažniji detalj ove sezone, po rečima Suzane Perić, najbolje će upotpuniti letnju odevnu kombinaciju.

Svojom revijom predstavio se i Italijanski brend, “Sweet years”, sa 17 celebrity ličnosti na pisti. Promoteri, u ovom slučaju i manekeni su Jovana Zoranović - zaštitno lice, Tijana Dapčević, Sergej Trifunović, Nikola Đuričko, Stevan Jovetić (FK Partizan), Milan Purović i Igor Burzanović (FK Crvena Zvezda), Filip Filipović (VK Partizan), Miranda Viđak i Stefan Kapičić, grupa Negative, predvođena Ivanom Peters. „Sweet years“ pripremio je kolekciju po meri urbanog čoveka koji voli sport i casual stil, a „slatko srce“ lako je osvojilo modnu publiku.

Poslednja revija prve večeri koja je sve dame u publici oduševila jeste “Jockey”, s prezentacijom kolekcije muškog donjeg veša za proleće i leto. Ovaj brend je već 130 godina sinonim za udobnost i vrhunski kvalitet muškog donjeg veša. Lider je u kvalitetu i inovacijama, s prodajnom mrežom u više od 120 zemalja, sada je razvio "revolucionarnu 3D" liniju proizvoda, koja telo obavija kao druga koža.

Ovaj modni, po svemu sudeći, spektakl nisu propustili ni Olja Ivanjicki, Sava Radović, Neda Ukraden, Elena i Jugoslav Karić, Katarina Rebrača, Dajana, Romana, Aleksandra Radović, Goga Sekulić, Milica Milša, Maja Mandžuka, Kalina Kovačević... Bilo je to spektakularno otvaranje koje će se dugo pamtiti i prepričavati...

Tekst: Jelena Antonijević
Foto: Sanja Knežević

Pogledajte još