POTRESNA ISPOVEST NIVES CELZIJUS: Ni danas ne može da zaboravi ZLOSTAVLJANJE koje je preživela

Patike koje je kupila svojoj ćerki Taiši Drpić navele su je da se požali na zlostavljanje koje je trpela u osnovnoj školi. Ona je na Instagramu objavila fotografiju patika i u opisu nje ispisala tekst koji prenosimo u celosti.

"Neverovatno kako i dan danas te patike umesto da spajaju decu kroz igru i sport, razdvajaju ih na žrtve i zlostavljače. Meni su jedna od većih trauma u osnovnoj školi bile upravo patike i verovatno je to razlog zbog kog sam u detinjstvu toliko zamrzela sport. Moja samohrana majka, za razliku od drugih roditelja iz moje škole, nije imala novca da mi priušti patike nekog poznatog brenda i zbog toga sam se na neki način osećala manje vrednom. Ipak, za jedan od rođendana iznenadila me novim patikama.

Bila sam toliko srećna kada sam shvatila da napokon imam patike koje liče na kul patike drugih učenika. Ponosno sam ušetala u školu, ali moje zadovoljstvo je trajalo prekratko. Deca su se zabuljila u moje patike i već posle nekoliko minuta imala sastavljenu pesmicu za njih. Diadora, Diadora made in Hrelić, Hrelić, Hrelić mi još odzvanja u glavi. Ne znam da li sam bila tužnija zbog sitnih provokacija učenika ili zbog misli kako je moja mama s puno ljubavi štedela taj novac kako bi mi priuštila nešto što me dovodilo do suza. Nikad nisam priznala mami kako te patike nisu bile dovoljno dobre za moje kolege i nažalost nosila sam ih samo u retkim prilikama. U osnovnoj školi dala sam sebi obećanje kako ću dati sve od sebe da jednom kad odrastem budem uspešna i svojoj deci priuštim brendirane patike.

Danas znam da su to super patike ili pak neke bezimene patike ako ih nosi superkul osoba i zato moja deca ne pate od brendova niti primećuju neku razliku između skupih i jeftinih stvari. I znate šta vam mogu reći, svi ti koji su u prošlosti smatrali da nisam dovoljno dobra za njih jer se nisam priklanjala masi, jer nisam bila bogata, jer nisam bila poput njih, danas bi se rado družili sa mnom i misle da sam jednostavno, sjajna. Dok su se oni nedružili sa mnom i smišljali pakosti, ja sam pisala pesme, stvarala, radila na tome da postanem ovo što jesam danas, sjajna osoba", napisala je Nives.

Fotografija je zaradila mnoštvo lajkova, a mnoge njene pratioce podstakla je da je pohvale zbog toga što je otvorila dušu i da ispričaju svoja iskustva sa zlostavljanjem.

Izvor: Kurir / Stars

Pogledajte još