PONOVO HAOS U PINKOVIM ZVEZDAMA: Aleksandra zapretila da će napustiti šou zbog Dare!

Posle sitnih čarki između pevačica, Aleksandra je demonstrativno napustila studio. Na ovo se Dara Bubamara nasmejala, tačnije umirala je od smeha.

- Pitam se koliko joj je trebalo vremena da ovo isplanira. Znala sam da će ovako nešto da uradi! - rekla je Dara. Ipak, Radovićeva se posle samo nekoliko minuta vratila na snimanje, a, kako saznajemo, produkciji je rekla da će zauvek napustiti šou ukoliko je Dara još jednom napadne.

Kada su se strasti malo stišale, jedan kandidat je otpevao pesmu Šabana Šaulića, što je Aleksandra iskoristila da "bocne" Bubamaru.

- Niko ne može da otpeva svoju pesmu kao Šaban, kao ja, Zorica ili Dragana - rekla je Radovićeva namerno izostavljajući Daru koja se ponovo grohotom nasmejala i spustila stolicu, a od publike dobila aplauz.

Inače, i Zorica Brunclik je izrazila svoje nezadovoljstvo, ali zbog Milana Kalinića.

- Pre nego što su se upalile kamere bili ste nezadovoljni publikom. Sada sam ja vama nezadovoljna. Sve što je veliko klima se na promaji - poručila je pevačica Kaliniću i dodala:

- Vi meni ne odgovarate energetski, kao što vama odgovara energija Aleksandre Radović. Više bih volela da je na Vašem mestu Andrija Milošević!

- Ti nisi Andrija, ali sam ja zadovoljna tobom i ne bih te menjala - dobacila je Aleksandra.

Pogledajte još