NOVOSADSKI OKTOBERFEST - Nenad Pagonis: Pokazaćemo da rokenrol nije umro, samo se izdvojio za posebne ljude!

Pored tri najveće srpske pivare - "Heinekena", "Carlsberga" i "Apatinske", svoje etikete predstaviće i proizvođači zanatskih piva kao različiti i uvoznici piva iz svih delova sveta.

Bogat muzički program čine: Zvonko Bogdan, Orthodox Celts, Gift, Ničim izazvan, The Frajle, Jurassic Rock, Štikle i vikleri i veliki broj domaćih i stranih DJ-eva.

Tim povodom razgovarali smo sa Nenadom Pagonisom, članom Jurassic Rock benda, koji će nastupiti drugog dana festivala, 29. oktobra.

Kako je nastala tvoja saradnja sa Jurassic Rock bendom?

- Jurassic Rock bend je zamisao mog prijatelja Nenada Čanka i mene. Okupili smo se iz ljubavi prema rokenrolu, cela naša ekipa. Svirali smo prvo za svoju dušu, posle došli na ideju da sviramo u korist onima kojima je pomoć potrebna, spojili lepo i korisno i tako je sve krenulo!

Šta kompletna ekipa očekuje od Novosadskog Oktoberfesta?

- Mi nikad nemamo nikakva očekivanja sem da dobro isprašimo i prenesemo vibraciju masi! Najbitnije nam je da se mi osećamo dobro dok to radimo, a samim tim to je i uslov da se publika oseća sjajno. Od Oktoberfesta se lično nadam da će publika biti ta koja će pomerati granice dobrog provoda!

A, šta posetioci mogu da očekuju od vašeg nastupa?

- Posetioci od Jurassic Rock-a mogu da očekuju ono što nisu nikad pre čuli uživo! Mogu slobodno da kažem da interpretacije najvećih hitova grupa AC/DC, Deep Purple, Led Zeppelin, Uriah Heep, Judas Priest itd. nikad nisu čuli u ovakvom izdanju! Moja malenkost je zadužena za AC/DC i Judas Priest, a Petar Živković pored mene drži Deep Purple, Zeppeline i ostale. Ko voli ovu muziku i ko je istinski oseća, provod je zagarantovan!

Da li kao Novosađanin smatraš da su ovako velike manifestacije veoma značajne za grad i turizam uopšte?

- Itekako. Sam Oktoberfest, kao jedno veliko ime u svetu festivala, organizovati u Novom Sadu je velika stvar, a pogotovo što je muzički program u duhu starih vrednosti i pozitivnih vibracija. Zamislite Oktoberfest na kome nastupaju turbo folk narodnjaci. Drago mi je što sam deo te priče i što pokazujemo da rokenrol nije umro, samo se izdvojio za posebne ljude!

Ulaznice po ceni od 200 dinara mogu se naći na portalu i prodajnim mestima GIGSTIX-a, a detalje o rezervaciji stolova i programu pogledajte na web adresi www.oktoberfest2016.rs

OktoberFest_web_banner_insta

Pogledajte još