PREPRAVILA ŠABANOVU TETOVAŽU: Cuci pretili!

Iako je ponosno isticala tetovažu koju je posvetila kralju narodne muzike, zbog mnogobrojnih anonimnih pretnji morala je njegovo ime na domalom prstu desne ruke da prepravi u ružu, saznaje „Alo!”.

Ono što je takođe zanimljivo jeste da je istovremeno, dok je sa prsta skidala Šabanovo ime, uredila novu tetovažu sa imenom sadašnjeg dečka, oženjenog muzičara Radeta Čokana. Cuca je, zapravo, dve tetovaže posvetila aktuelnom partneru. Prva je natpis na podlaktici „Umom srcu postoji samo...”, a u nastavku je druga tetovaža, a to je kratko „Čokan”.

Iako ni najbližima nije želela da otkrije da li je krivac što je Šaulića izbrisala on ili neka ljubomorna ženska osoba, prijatelji su uvereni da su pretnje bila ozbiljne. Cucino okruženje već nagađa da je muzičar kriv za skidanje Šabana.

- Sve što znam je da je jednostavno morala da ukloni tu tetovažu kako zna i ume. Priznala mi je da dobija pretnje i da to mora da uradi. U jednoj od poruka je stajalo da će joj biti odsečen prst na kojem je Šabanovo ime ukoliko ga ne prepravi. To je samo deo pretnji, dok o ostalima nije htela ni da priča. Bila je vrlo uplašena, ali nije želela da kaže o kome se radi, samo mi je nagovestila da zna ko joj šalje takve poruke - otkriva naš izvor blizak Cuci.

- Prepravila ju je bez pogovora jer je svakako planirala da stavi tačku na svako sećanje na Šabana. Ona je stalno isticala da ga voli, poštuje i da mu je zahvalna na svemu što je uradio za nju, ali zbog njegove porodice su prekinuli svaki kontakt. Ni Čokanu nije prijalo što ona nosi tetovažu Šaulića - ispričala nam je u poverenju Cucina poznaninca, koja je želela da ostane anonimna.

Ona tvrdi da se Ivona potpuno posvetila karijeri i da se trudi da se povuče iz javnosti koliko može kako bi ljudi zaboravili na afere koje su joj pripisivane.

Kako bismo proverili naša saznanja, pozvali smo Cucu, ali ona broja nije bila dostupna za komentar.

Izvor: alo.rs

Pogledajte još