DANI KNJIGE U MERCATOR CENTRU: Nova dela poznatih pisaca i donacija knjiga za decu iz Svratišta

Više od 80% dece koja dolaze u Svratište pohađa redovno školu, zbog toga nam incijative kao što je ova znače, jer su nam knjige i školski udžbenici uvek dobrodošli. Ovom prilikom zahvaljujemo Mercatoru na inicijativi za ovu divnu akciju kojom pokazuju da brinu o onima kojima je pomoć najpotrebnija i vrednuju naš rad u Svratištu na pravi način“, rekla je Jasna Bratičević, koordinatorka Programa Filantropije.

U Mercator centru u Danima knjiga, biće organizovano druženje sa poznatim regionalnim piscima i premijerno predstavljanje njihovih dela. Ukoliko želite da za predstojeće zimske dane odaberete književna dela Slavoljuba Stankovića i Dane Todorović, kao i da sa njima podelite utiske i mišljenja, posetite Mercator centar u subotu, 22. oktobra, dok će Vladislav Bajac, direktor i glavni i odgovorni urednik izdavačke kuće Geopetika i poznati regionalni pisac Muharem Bazdulja razgovarati sa posetiocima i predstavljati svoje romane u subotu i nedelju, 29 i 30. oktobra.

U duhu književnosti u Mercator centrima, ovom prilikom atmosfera je upotpunjena hitovima Boba Dilana. Posetioci će biti u prilici da slušaju najveće hitove dobitnika Nobelove nagrade za književnost, čiji je izdavač upravo Geopoetika.

Očekujemo vas u Mercator centrima, u Beogradu i Novom Sadu, i pozivamo Vas da ponesete knjigu za decu, udžbenike, lektire, slikovnice i dečje romane prilikom naredne posete, jer svo prikupljeno štivo će biti donirano mališanima iz Svratišta.

Pogledajte još