OGLASILA SE I MAJA: Aleksandra Radović je bila moj prateći vokal, plaćala sam joj 50 evra da peva narodnjake!

Dok jedni zdušno podržavaju Radovićevu, ističući njeno obrazovanje i kompetenciju za ocenjivanje pevanja takmičara, pojedini estradni izvođači, poput Maje Nikolić, na strani su folkerke iz Novog Sada.

Samo za naš list Nikolićeva je rešila da progovori o detaljima iz Aleksandrine prošlosti, o kojoj ona ne želi da priča, samo da bi javnosti pokazala da se dotična folira i da nema pravo da pljuje po narodnoj muzici.

- Za mene je ona čist promašaj za „Pinkov” šou. Sve što je rekla Dara Bubamara za Aleksandru totalno je u pravu. Samo ću vam reći da je ona meni bila prateći vokal u bendu intenzivno tokom tri godine. Bila je udata za bubnjara mog benda, o tome se ne priča, ona to krije kao zmija noge, kao i što krije da je iz sela pored Šapca. Glumila je zvezdu, a tri godine je pevala samo i isključivo narodnjake. Ja sam u tom periodu pevala samo pop pesme, a nju sam plaćala 50 evra da bi pevala samo narodnjake. Radile smo svakog vikenda na jednom poznatom beogradskom splavu - bez ustezanja je plavokosa Nišlijka iznela do sada nepoznate detalje o koleginici, a onda je krenula javno da se nudi čelnicima Televizije „Pink” da zameni Aleksandru u njihovom šou-programu:

- Bio bi šou da se ja tamo nađem. Bila bih stroga, pravična i bilo bi sa mnom veoma zabavno. To bi bio pravi šou, pravi haos. Mitrovići su moji prijatelji, mnogo volim TV „Pink”, stalno dolazim na snimanja njihovih emisija, te su me tako uslikali i na snimanju „Pinkovih zvezda”. Sasvim je normlano da odem tamo, družim se sa svojim prijateljima i pijem kafu. Poziv nisam dobila da budem sudija u njihovom šou-programu, ali bih volela da me pozovu - apeluje Nikolićeva.

Nedavno su rivalke sa „Farme”, u kojoj je Nikolićeva učestvovala, zakoračile u muzičke vode i publici predstavile svoje prve pesme, a reč je o Staniji Dobrojević i Tamari Đurić.

- Njeno ime samo govori o njoj. Ja sam Marija, a ona je Stanija. Ona nikada ne može da se bavi mojim poslom, ja imam 25 prvih nagrada, ja sam pevačica, a ona je starleta u pokušaju. Njeno pevanje je katastrofa. Treba celog života da peva na plejbek. Treba da se ugleda na Tamaru Đurić i da snimi onako skup i kvalitetan spot. Ona zaista ne zna da ubode ton. Ja joj savetujem da ide na časove pevanja, pa za pet, šest ili deset godina možda bude naučila da peva - komentariše Maja.

Izvor: alo.rs

Pogledajte još