U SRCU VRAČARA: Otvoren Family style restoran PEPE NERO

Dok su gosti uživali u specijalitetima poput suvih šljiva urolanih u pančetu punjenih bademom, rolovanih pilećih štapiča ili kroketa od feta sira, odabranim vinima vinarije "Na kraj sveta" i slatkišima poslastičarnice "Koki", ljubazni domaćini su se potrudili da prisutnima što bolje dočaraju koncept ovog restorana koji je namenjen savremenom čoveku i predstavlja odličan izbor kako za poslovne susrete, tako i za porodične izlaske i okupljanja.

Program je vodio Dejan Pantelić koji je naročito bio oduševljen načinom pripreme hrane u ovom restoranu jer se u Pepe Neru koristi isključivo palmino ulje, testa se pripremaju od speltinog i heljdinog brašna, dok se umesto šećera koristi agavin sirup u slatkišima.

Niggor (Igor Lazić) je došao na otvaranje u društvu supruge Suzane i otkrio da će uskoro putovati u Švedsku sa članovima glumačke ekipe "Ko vam dade predstavu" gde ima zapaženu ulogu.

Pevač Željko Vasić je sa suprugom Ivanom uživao u specijalitetima Pepe Nero i u vinu, a Ivana Jordan je plenila osmehom i pozitivnom energijom.

Pogledajte još