VUK SE PERE POSLE NASILJA NAD CECOM: Nisam je tukao - okliznula se i pala! (VIDEO)

Vuk Đuričić, jedini muškarac koji je ušao kao gost u kuću krvnički je nasrnuo na Cecu Jovanović, uhvatio je za vrat i bacio na pod.

Od jačine udarca Ceca je pala. Ostale učesnice pritrčale su u panici da pomognu Jovanovićevoj. Sve se odigralo oko tri sata iza ponoći, a prenos je odmah prekinut, tako da gledaoci nisu mogli da vide sve što se dogodilo. Posle svađe sa Cecom, oni su se gađali hranom i polivali kečapom, a zatim je Vuk skočio i uhvatio Jovanovićevu za vrat pa ju je svom snagom bacio na pod.

Od jakog udarca glavom Ceca je nekoliko sekundi nepomično ležala, dok su ostale snajke pritrčavale da joj pomognu. Đuričićevo nasilno ponašanje gledaocima je poznato i iz rijalitija "Maldivi". Vuk tvrdi da se Ceca sama okliznula, iako su gledaoci mogli da vide šta se desilo.
Vuk je ragovao povodom cele situacije i na društvenij mreži napiso da se Ceca navodno okliznula.

- Ljudi moji, ipak sam ja najjači igrač na ovim prostorima, zar ne? Ne može čovek na miru ni da se upozna sa potencijalnom snajkom, a da neko od toga ne napravi skandal. Hoću da se ženim. Dopala mi se Ceca, njen prkos, energija i temperament. Rekla je da voli alfa mužjake, a to sam ja. Ona je najbolji rijaliti igrač kojeg sam upoznao. Volem je i mala me radi. Bila mi je toliko simpatična kad je počela da se prepire i nadmeće sa mnom. Dok je ona mene polivala, ja sam se smejao, krenuo da je pomazim po vratu, ali se ona iznenadila, refleksno krenula nazad, okliznula se i pala. Ja ne tučem ni muškarce, a kamoli žene - napisao je Đuričić na svom Fejsbuk profilu.

Na snimku se jasno vidi kako Vuk hvata Cecu za vrat iako on tvrdi suprotno.

Izvor: Kurir

Pogledajte još