Osvoji druženje sa samurajskom ekipom filma #JesenSamuraja!

0

Nakon poklona iznenađenja za 100.000. gledaoca domaćeg bioskopskog hita Jesen Samuraja, ekipa istoimenog filma nastavlja da nagrađuje svoju publiku! Po jedan gledalac sa Facebook-a, Twitter-a i Instagram-a će imati mogućnost da se druži sa glumcima i ekipom filma uz večeru u prijatnom ambijentu restorana Tricolore u Zemunu.

Fanovi sa društvenih mreža uveliko komentarišu scene, radnju, glumu i celokupnu priču Jeseni samuraja, a sad će uz priloženu kartu moći na osnovu toga da osvoje klopu i druženje sa ekipom.

osvoji1

Propozicije takmičenja podrazumevaju objavljivanje fotografije karte za projekciju uz odgovor na pitanje 'Zašto vam se svideo film Jesen Samuraja'. Desetoro odgovora koji imaju najviše reakcija (lajkova, fejvova i šerova) ulaze u drugi krug u kome će žiri izabrati najbolje. Sa svake mreže po jedan najbolji odgovor dobija priliku da upozna ljude koji stoje iza ovog filmskog ostvarenja.

Sve što treba da uradite je da zapratite projekat Jesen samuraja na Facebook-u, Twitter-u i Instagram-u za pravovremene informacije i da uz heštag #JesenSamuraja odgovorite na gorepomenuto pitanje do 10. novembra.

Foto: Promo

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.