PORED EMINENTNIH GLUMACA: ANA I RASTA u žiriju takmičenja "Ja imam talenat"!

Ovih dana klupko se razmotava. U stolicama žirija, što je publici nekako uvek bilo najvažnije, naći će se zaista prave zvezde! Neočekivane kombinacije poput Ivana Tasovca, bivšeg ministra kulture i direktora Beogradske filharmonije, i Ivana Bosiljčića, "ranjenog orla", sada su potpuno pase.

Ove godine iznenađenje je još veče - u jednu stolicu žirija "Talenta" sešće glumac i muzičar jedinstvenog talenta Srđan - Žika Todorović! A pored njega stara lavica i omiljena u žiriju iz više sezona nekih drugih takmičenja - Danica Maksimović, uvek nasmejana, vedra, dama koja zna šta je dobar ples, dobra pesma, dobar nastup. Ukratko rečeno, i Danica i Srđan znaju da prepoznaju pravi talenat.

Ova kombinacija obećava odličnu zabavu, korisne komentare, a verovatno će i takmičari biti više nego uzbuđeni što će čuveni Žika, koji ne voli javno pojavljivanje, osim u ulogama na filmu i na TV-u, sada opširno obrazlagati zašto neko prolazi ili ne.

Smeha, suza, straha, treme - biće svega. Još ako Žika pokaže onu svoju đavolsku stranu iz Dragojevićevih "Anđela", biće više nego urnebesno. Anđeo Uroš Đurić zauzet je u "Poteri" na RTS-u pa mu neće sedeti za vratom da bude blaži.

Očigledno je da Srbija dobija svog Sajmona Kauela jer, Srđan će biti više nego nemilosrdan, kako pišu domaći portali. Ali njegovom šarmu teško je odoleti, a i muzikom se bavi celog života pa verujemo da se takmičari neće ljutiti, već će samo upijati savete i kritike. A sa njima u žiriju biće i jedan popularni bračni par - Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta.

Ove godine, na TV "Pink" u šou-program "Ja imam talenat" dolaze takimičari iz čak 15 zemalja.

A groznica povodom šoua "Ja imam talenat" zahvatila je svet još 2004. godine, kada je tvorac takmičenja, čuveni Sajmon Kauel rešio da otkrije da i Britanija ima talenat. Svaka sezona iznedrila je poneko čudo, emisija se emituje u 58 zemalja sveta i ušla je u Ginisovu knjigu rekorda kao najuspešniji TV šou svih vremena. "Talenat" je kasnije izrodio i "X faktor". U Srbiju je stigao 2009. godine, a po ugledu na ovo takmičenje nastale su razne verzije domaćih emisija.

Izvor: Blic

Pogledajte još