DA LI STE IH SRELI? Bahar i Ateš posetili Beograd! (VIDEO)

U epizodama koje se trenutno prikazuju na TV Pink lepa Bahar odlučila je da otputuje u Cirih gde boravi njen voljeni Ateš.

Međutim, stanovnici Beograda mogli su da primete da su, umesto u ovom švajcarskom gradu, Bahar i Ateš završili u srpskoj prestonici.


Naime, posle dolaska na beogradski aerodrom "Nikola Tesla", dok u rukama drži papir sa ciriškom adresom na koju se zaputila, Bahar se, zapravo, u taksiju vozi Slavijom, a Ateš je, nakon saznanja da mu je draga "u Cirihu", krenuo u potragu za njom, ali centrom Beograda!

Tako se u scenama snimljenim u Beogradu mogu videti brojne znamenitosti srpske prestonice i imena ugostiteljskih i drugih objekata koja su napisana na srpskom jeziku.


Keremdžem i Ezgi Asaroglu, zvezde serije "Bahar", u jednom trenutku konačno se sreću u Beogradu i šetaju gradom, ali s obzirom na to da u trenutku kada su ove scene snimane (krajem decembra prošle godine) telenovela nije prikazivana u Srbiji boravak popularnog glumačkog para koji je u vezi i u privatnom životu, u srpskoj prestonici prošao je bez medijske pompe.

Scene snimljene u Beogradu možete pogledati u video snimku.

Autor: NaDlanu.com

Pogledajte još