ALEKSANDRA PRIJOVIĆ PROGOVORILA O TRAUMI: Bila sam žrtva nasilja

0

Pevačica Aleksandra Prijović prvi put je javno ispričala kroz kakvu je torturu prošla dok je pohađala osnovnu školu.

Prijovićeva je bila žrtva vršnjačkog nasilja u osnovnoj školi, a sada oni koji su je nekada ismevali žele da se druže sa njom.

Nije mi bilo lako. Bila sam žrtva dece u školi. Nisu me tukli, ali jesu psihički maltretirali. Ponižavali su me, nazivali jadnicom i pevaljkom. Govorili su: „Nije ništa bolja od majke pevljake“. To je bilo baš ponižavajuće, degradirali su me. U školi su nakon svakog mog nastupa donosili snimke i puštali ih. Smejali se na sav glas. Sve sam čula i videla. Verujte da mi se u tim trenucima srce cepalo – ispričala je Aleksandra Prijović sa suzama u očima i dodala da je danas drugačija situacija.

Sada mi se svi javljaju. Pišu mi na Fejsbuku i podržavaju me. Isti ti koji su mi se smejali sada hoće da se druže sa mnom. Sada sam im slatka, lepa, mila i draga. Govorila sam tada: „Neka, neka, videćete vi!“ I, evo, uspela sam. Svima im odgovorim na poruku, ali nisam zaboravila kako su me maltretirali. Pogodila me je srećna zvezda i sad sam tu gde treba da bude. Ali polako, ovo je tek početak. Ovo su samo stepenice ka mojim višim životnim ciljevima – završava Aleksandra za „Stars“.

Izvor: Alo!

Foto: aleksandraprijovic / Instagram

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.