USKORO SVADBA: Vuk Kostić i Jelisaveta Orašanin obnovili vezu!?

Vuk i Jelisaveta raskinuli su prošle godine, posle pet godina veze, ali nedavno su se pomirili na setu. On ima glavnu ulogu - policajca koji rešava brutalno ubistvo mlade devojke, a ona igra ljubavnicu ožalošćenog oca Nebojše Glogovca. Iako u seriji zavodi Ninu Janković i Katarinu Radivojević, Vuk je privatno ponovo poludeo za Jelisavetom, piše "Kurir" i navodi da se glumački par ne razdvaja, te da planira da dogodine vezu kruniše brakom.

Kolege su isprva bile zbunjene kada su ih videle zajedno, ali ubrzo su se navikle jer, kako kažu, bilo je veoma neobično zamisliti Vuka bez Jelisavete.

- Njih dvoje su jedno za drugo i mnogo bilo nam je drago kad su se pomirili. Zadirkivali smo ih na setu i jedva čekamo svadbu - kaže jedna od koleginica sa snimanja serije, koja je želela da ostane anonimna.

Vuk nije bio dostupan za medije, dok je Jelisaveta kratko poručila:

- Na privatna pitanja ne odgovaram!

Ipak, njihov kolega sa seta Tihomir Stanić otkrio je da je par obnovio romansu.

- Lepo je što su obnovili vezu, drago mi je zbog toga. Ali ne želim previše da komentarišem - kratko je poručio Stanić.

Vuk i Jelisaveta bili su u vezi pet godina, živeli su zajedno, a prošle godine su okončali romansu. Srećom, zajednički angažmani učinili su da se golupčići opet spoje i obnove romansu. Nakon raskida, Vuk je bio veoma utučen, a svojevremeno je za medije rekao da mu je glumica i dalje draga.

- Ona će zauvek biti u mom srcu. Mislim da posle raskida ljudi pružaju jedni drugima drugu šansu, ali ja nisam čovek koji želi da se otvara pred milionskom publikom - rekao je Kostić.

Izvor: Kurir

Pogledajte još