ŠOKANTNO: Zečice otkrile mračne tajne Hefnerovog carstva

One su osim poziranja za najpoznatiji muški magazin imale priliku da žive u vili Hjua Hefnera.

Na prvi pogled čini se da nemaju briga u životu, ali to nije bilo ni blizu tako.

- Svi misle da je namena poznatih metalnih vrata da zadrže ljude van privatnog poseda, ali vremenom sam shvatila da služe da mene zadrže unutra - napisala je Holi Medison u svojoj knjizi.

- Kada počne seks, glavna devojka ga oralno zadovolji, a nakon toga se seksa sa njim. Ona ima pravo prvenstva jer je tako najsigurnije. Nema zaštite, nema testiranja. Njega jednostavno nije briga - napisala je Džil En Spaulding.

A photo posted by Hugh Hefner (@hughhefner) on

- Ako ovde živite kod kuće morate biti najkasnije do devet sati. Nije dozvoljeno pozvati prijatelje ili prijateljice u posetu - ispričala je Karla Houvi.

- Svaki petak ujutro morale smo da budemo u Hefovoj sobi, čekale smo da pokupi izmet od psa, koji je ostavio na tepihu, i tek onda da tražimo džeparac. Dobijale smo 1.000 dolara u novčanicama od sto dolara koje je Hef vadio iz sefa. Mrzele smo ovu praksu. Hef je uvek koristio priliku da nam kaže čime nije zadovoljan. Većina prigovora se odnosila na odnose između devojaka ili neučestvovanje na seks žurkama u njegovoj sobi. Ako zbog nečega nismo bile sa njim u gradu ili u izlasku (Hef je voleo da pokazuje cice) onda ne bi dobile džeparac - otvorila je dušu Izabela Sent Džejms.

- Nismo imale druge poslove osim javnih pojavljivanja - otkrila je Kendra Vilkinson.

A photo posted by Hugh Hefner (@hughhefner) on

- Ako pogrešite dobićete mejl. Postoje stroga pravila ponašanja. Postoje čak i pravila za postove na Instagramu i Tviteru. Sve mora da bude pozitivno, a ako izađe neka "pijana" slika, u problemu ste - kaže Melisa Houvi.

- Nismo mogle da dovodimo momke u kuću. To je prvo i osnovno pravilo - bez momaka. To je i jedan od glavnih razloga zašto smo se odselile - rekla je Karisa Šenon.

A photo posted by Hugh Hefner (@hughhefner) on

Hef je zečicama davao tablete kako bi se opustile tokom seksa.

- Osim noću kada smo izlazili, Hefa sam viđela samo jednom dnevno, dok je hodao po kancelariji. Nikad nismo imali solo dejtove. Seks je trajao minut, nakon čega sam se sklonila. To je posao. Nisam uživala dok sam vodila ljubav sa njim - kaže Kendra Vilkinson.

Izvor: Alo!

Pogledajte još