#CheckIn2016 – Dejan Pejčinović: Mislim da postoji ogromno tržište manjih kongresa i konferencija koje bi mogli da dovedemo u Beograd

0

Prva regionalna konferencija o trendovima u hotelijerstvu "Check In 2016" održana je u petak, 28. oktobra, u punoj sali Master centra na Novosadskom sajmu.

Konferencija je okupila lidere u hotelijerskoj industriji i turoperatori iz celog regiona koji su govorili o problemima u ovoj industriji, trendovima, digitalizaciji, izazovima bezbednosti i ostalim aktuelnim temama. Svi učesnici složili su se da država, hotelijeri, turističke agencije i turistički radnici moraju raditi zajedno na poboljšanju trenutne situacije.

Na panelu „Od koga učimo: Edukacija u hotelskoj industriji“ učestvovao je i Dejan Pejčinović, Hotel Zira, Beograd, koji nam je tokom konferencije rekao:

Svaka konferencija koja ne jednom mestu okupi ovakav broj profesionalaca iz industrije, u principu je pozitivna stvar, ne samo u tom smislu što ćemo svi mi da se vidimo, da popričamo o raznim nekim temama i da prenesemo neko znanje mlađim generacijama i studentima, nego i u smislu tih nekih zaključaka koji će biti doneti posle svakog od ovih panela i koji će biti upućeni kao poruke za budućnost ili ideje u kom pravcu bi trebalo da idemo.“

Kompletan razgovor poslušajte u videu:

Foto: Goran Zlatković

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.