Lucija Lugomer otkriva da je plakala od sreće kada je posle 12 godina obukla šorts!

0

O Luciji Lugomer smo već pisali nekoliko puta – ova mlada dama je prava inspiracija i neko ko nam svakiodnevno pokazuje da su samopouzdanje i samopoštovanje naše najjače oružje.

Često ne sledimo svoje snove, kako one krupne, tako i one sitne, zbog pritiska sredine ili straha od toga šta će drugi reći i pomisliti.

Lucija na svom Instagram profilu baca akcenat na svoj stil, trikove za negu i lepe trenutke, ali se često bori i protiv kritika i osuda okoline na račun viška kilograma, i uči nas kako da budemo svoje i zavolimo i prihvatimo sebe.

Ona se ne libi i da se razgoliti i pokaže svoje mane i nedostatke, a sve kako bi pokazala ženama da seksepil ne znači samo izvajano telo i da današnji standardi lepote nemaju veze sa pravim stanjem stvari.

Seksepil leži u stavu, harizmi, u činjenici da volimo sebe, da se ne stidimo svog tela i da ne hajemo za to šta će drugi reći ilil pomisliti o našem izgledu. Upravo se na ovo osvrnula i lepa Lucija, prvi plus sajz model sa Balkana, koja je uz fotografiju svog šik jesenjeg stajlinga objavila i interesantnu priču koju možete pročitati OVDE!

Foto: lusiluerplussizemodel / Instagram

Ostavite komentar

Your email address will not be published.