BRUSHALTERI ODLAZE U ISTORIJU: Evo šta je budućnost dekoltea!

"Udobnost i komfor su trenutne aktuelne teme u modnoj industriji. Kada je reč o kupovini brushaltera, naročito među milenijalcima, oni traže udobnost", kaže modni analitičar Maršal Koen.

On tvrdi da seksi brushalteri koji ističu dekolte odlaze u istoriju jer pripadnici nove generacije radije biraju sportske grudnjake koji su daleko udobniji.

Dakle, šta će zameniti dekolte?

Dekolte će zameniti trend "side bob", odnosno odeća koja otkriva bočnu stranu grudi. Kada je reč o brushalterima, nosiće se oni mekani, napravljeni od pamuka, bez žica.

I "Vog" smatra da seksi brushalteri postaju prošlost, a na scenu stupaju udobni sportski grudnjaci. Doduše, oni navode drugi razlog.

"Rodni stereotipi su u centru pažnje u poslednje vreme, a pripadnice mlade generacije žele da svoju seksualnost istaknu na neki drugi, pozitivniji način".

Predstavnici nekoliko stranih popularnih brendova donjeg veša potvrđuju da se u poslednje vreme više traže sportski brushalteri, nego oni seksi, čvrsti.

"Ali, to je samo trenutni modni trend i ne važi za sve. Da li zaista mislite da će žene velikih grudi da nose pamučni brushalter bez žica? Puš-ap brushalteri i dalje se prilično prodaju", kaže predstavnica brenda "Intimate Apparel".

Izvor: b92.net

Pogledajte još