NEDELJNI HOROSKOP: Šta nam zvezde predviđaju u periodu od 7. do 13. novembra!

OVAN
U dostojanstvenom stilu i bez suvišnih pitanja prihvatite nečije kritizersko mišljenje ili komentare koji Vam se ne dopadaju. Ne možete da pravite prelazne kompromise koji nisu u skladu sa Vašim moralnim načelima, sada je kasno da korigujete svoje propuste ili da menjate poslovnu strategiju. Usmerite svoju kreativnu energiju u korisnom pravcu i strpljivo sačekajte na odgovarajuće uslove. Svoja osećanja ne možete da podvedete pod neka "razumna merila", ali to Vam neće smetati da ostvarite svoje ljubavne namere. Vaše ponašanje na najbolji način odslikava ljubavno zadovoljstvo ili raspoloženje koje osećate u nečijem prisustvu. Važno je da sledite svoj "unutrašnji glas" ili instinkt.

BIK
U nekim iznenadnim dogadjajima ili u neobičnim situacijama na poslovnoj sceni, morate delovati vrlo trezveno. U stanju rezignacije i pometnje, moguća je pogrešna orijentacija ili da stvorite negativnu tenziju medju saradnicima. Ponekad postoje problemi koji zahtevaju fazu kreativne inkubacije, pre nego što se iskristališe dobra odluka i pozitivno rešenje. U odnosu sa ljubavnim partnerom, česte promene u raspoloženju stvaraju dodatnu nervozu ili nesigurnost. Umete da postavljate stroge kriterijume i nemate dovoljno razumevanja za nečije slabosti ili propuste u ponašanju. Dogadjaji iz Vašeg ljubavnog zivota ne treba da zaokupljaju pažnju javnosti, budite diskretniji u svom ponašanju nego obično.

BLIZANCI
Podstaknuti ste nečijom pričom o poslovnoj saradnji, privlači Vas ideja o novim profesionalnim mogućnostima, različitim povlasticama ili društvenom prestižu. Vaše ideje se uklapaju u zajedničke interese, tako da Vam saradnici sa poverenjem prepuštaju "vodeću ulogu". Na vrlo uspešan ili efikasan način, možete da završite niz poslovnih dogovora na različitim stranama. Na Vaše samopoudanje dodatno utiču pozitivni komentari i sjajan "utisak" o kome se govori. Ponekad partner ume da poremeti Vaš emotivni ritam ili osnovno raspoloženje, ali Vi ne želite da se pomirite sa sporednom ulogom. Na sreću, umete da se orijentišete prema kreativnim sadržajima i novim "izvorima radosti".

RAK
Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi i imate vrlo ambiciozne poslovne planove. Uz odredjenu dozu mudrosti i sa dobro osmišljenim potezima, lako možete da ostvarite svoje poslovne namere. Ne krijete da imate visoke zahteve u svakom pogledu. Dobra procena poslovnih prilika uz organizovanost i preciznost, donose novi uspeh. Stalo Vam je održite romantičnu sliku u odnosu sa bliskom osobom. Ponekad Vaša emotivna inspiracija prevazilazi i nečija skrivena maštanja. Uznemirenost koju često osećate ne treba doživljavati kao odraz "slabosti", već kao dodatni impuls. Delujete spokojno, samo kada oko sebe vidite srećna i zadovoljna lica.

LAV
Delujete vrlo energično u situacijama kada branite svoje poslovne ciljeve i interese, ali nemate dovoljno koncentracije da se posvetite detaljnoj analizi dogadjaja. Postoje različite faze mogućnosti u poslovnim pregovorima. Važno je da racionalno koristite svoju energiju i vreme. Nepotrebna rasprava i zadržavanje na suvišnim detaljima mogu da Vas udalje od glavnih ciljeva. Nedostaje Vam dobar uvid u stvari kojima se bavi ljubavni partner, jer svako od Vas je zaokupljen svojim interesnim sferama i planovima. Komplimenti koje dobijate od nekog sa strane, navode Vas na pogrešna očekivanja. Na žalost, neko ne može da Vam priušti željeni vrhunac u emotivnom ili strasnom kontaktu.

DEVICA
Prati Vas osecaj neizvesnosti u proceni novih dogadjaja na poslovnoj sceni, ali potrebno je da aktivno učestvujete u različitim pregovorima. Ne krijete da su Vaša očekivanja velika, medjutim primećujete da saradnici često menjaju svoje mišljenje ili stavove. Oslonite se na svoj praktičan duh i na sposobnost analitičkog rasudjivanja. Iako Vas ljubavni odnos nije preterano idiličan, to Vam neće smetati da se predstavite u pozitivnom svetlu pred bližom okolinom. Ako smišljeno igrate na kartu "emotivnog rizika", onda osmislite i neku "rezervnu varijantu". Povremeno morate da koristite i neke svoje "skrivene adute" u društvu bliske osobe.

VAGA
Stalo Vam je da budete zapaženi u poslovnim krugovima, stoga smišljeno isprobavate nove strateške poteze. Ali sve ima svoju cenu ili razumnu granicu, do koje Vam je dozvoljeno da improvizujete sa svojim originalnim idejama. Pažljivije analizirajte svoje saradnike i prihvatite dobar savet, važno je da spojite ugodno sa nekim korisnim ili praktičnim rešenjem. U ljubavnom životu uglavnom se upravljate prema svojim emotivnim impulsima i potrebama, dešava se da birate pogrešan trenutak da svom partneru ili osobi koja Vam se dopada saopštite neke važne odluke. Partner sa primetnim negodovanjem sluša Vaše ideje. Potrebno je da pronadjete "skladniju formulu", koja vodi ka emotivnom razumevanju i zbližavanju.

ŠKORPIJA
Zahvaljujući dobroj veštini pregovaranja i prilagodjavanja uspevate da se uklopite u različite poslovne dogovore. Imate dobar predosećaj kada treba da pokrenete veću akciju i na osnovu svoje intuicije donosite ispravnu odluku. U dogovoru sa saradnicima na lak način možete da ostvarite svoje interese. Proširite svoja profesionalna interesovanja u različitim pravcima izražavanja. Kada se Vaša osećanja i razum nalaze u blagom raskoraku, onda su moguće i pogrešne procene u pogledu ljubavnog raspleta. Negativna tenzija koja postoji izmedju Vas i voljene osobe, treba da Vas pokrene na novi impuls i ljubavno zbližavanje. U svom tipičnom maniru, učinite sve što je potrebno da usrećite blisku osobu.

STRELAC
Aktivno učestvujete u različitim dogadjajima na poslovnoj sceni, kako biste reagovali u najboljem momentu i poboljšali svoju poziciju u odnosu na ostale saradnike. Umete da procenite povoljnu situaciju i verujete u svoje znanje ili sposobnosti. Ipak, Vaša blic inteligencija i snalažljivost u nastupu pred saradnicima donosi samo kratkoročne efekte. Važno je da upotrebite praktično iskustvo i da pravilno zaštitite svoje poslovne interese. U odnosu sa voljenom osobom, ponekad nije lako sagladati pravi uzrok koji dovodi do čestih razmirica ili sukoba. Bolje je da neke stvari mudro prećutite, nego da zagovarate dijalog koji vodi ka ljubavnom rivalstvu ili raspirivanju "niskih" strasti. Preosetljivo reagujete na različite sitnice, potrebno je da napravite emotivnu distancu.

JARAC
Iznenadne promene ili novi dogadjaji na poslovnoj sceni remete Vaš svakodnevni ritam, ali u svom tipičnom maniru delujete vrlo energično i ne odustajete od zacrtanih ciljeva. Umete da pronadjete zaobilazna i efikasna rešenja. Važno je da ispoštujete zadate rokove i da pridobijete nečije poverenje. Entuzijazam sa kojim nastupate pred svojom okolinom, pokazaće se od višestruke koristi. Zadovoljstvo i nova harmonija koja Vas prati u porodičnom životu ili u odnosu sa voljenom osobom, pozitivno se reflektuje na Vaše ponašanje i izgled. U skladu sa svojim emotivnim afinitetima uživajte u nečijem bliskom društvu, bez opterećenja o suvišnim "pravilima" ili predrasuda o zajedničkoj sreći.

VODOLIJA
Pokušavate da promenite neka ustaljena pravila koja vladaju na poslovnoj sceni, ali primećujete izvesno negodovanje. Okolina nije zainteresovana da podrži Vaše savremene ideje o poslovanju. Neko od saradnika predstavlja glavnu smetnju, da u potpunosti realizujete svoje poslovno-finansijske namere u različitim pravcima. Ipak, nemojte dozvoliti da to utiče na Vaše rasudjivanje ili na kreativno raspoloženje. Raduju Vas novi dogadjaji koji bitno menjaju Vaš odnos sa voljenom osobom. Dovoljno ste snalažljivi da ostvarite različite emotivne kontakte i iskustva, ali ne volite da se nalazite na meti nečijeg ispitivanja. Važno je da ulepšate svoj odnos sa voljenom osobom u onoj meri koja odgovara zajedničkim afinitetima i potrebama.

RIBE
Osećate kreativnu inspiraciju i potrebu da proširite svoje saznajne vidike. Različite poslovne prilike deluju vrlo podsticajno i poučno, stoga usmerite svoja interesovanja prema korisnim ciljevima. Važno je da prilagodjavate svoj profesionalni stil i vrednosne kriterijume prema zajedničkim interesima. Kada se preklapaju Vaša dobra volja i stvaralačka energija, to donosi poseban efekat. Emotivni zanos u Vama budi nove ideje i podstiče veliku radost, želite da se oprobate u drugačijim situacijama. Umete da zablistate u punom sjaju u nečijem društvu, potreban Vam je dobar podsticaj da izrazite svoje misli i osećanja. Ljubavna harmonija pozitivno utiče na Vaše kompletno samopouzdanje i na veliki zanos.

Izvor: Astrolook

Pogledajte još