REVIJA ZA PAMĆENJE: Ovacije za novu kolekciju Irene Grahovac

0

Sinoć je Irena Grahovac pokazala šta zaista znači prirediti modni spektakl! Njenom revijom svečano je otvoren 29. Fashion Selection.

Iako je trenutno sezona modnih revija i brojni dizajneri predstavljaju kolekcije, Irena Grahovac se bez problema izdvojila, a ono što je prikazala odgovara najvišim svetskim standardima.

Reviju je obeležila i ogromna gužva te su se organizatori pomučili da u salu Belexpo centra smeste sve koji su želeli da prisustvuju.Iz prvih redova reviju su pratili slavna košarkašica Milica Dabović koja će biti novo zaštitno lice Irena Grahovac brenda, PR hitne pomoći i veliki obožavalac Ireninog rada Nada Macura, reditelj Dejan Milićević, biznismen Vladimir Mikić sa suprugom…

Glumica Jelena Gavrilović otvorila je reviju. Izašla je na scenu u upečatljivom modelu u kombinaciji astragana i lisice bojene u više boja, čime je na krznu postignut efekat duginih boja.

Potom je na scenu izašla prelepa manekenka Dragana Grnčarski noseći upečatljivu torbu kockastog oblika koja je oduševila prisutne pripadnice nežnijeg pola.

U drugom bloku revije prikazane su elegantne večernje bunde od astragana, lisice i nerca. Smelo su kombinovane sa džipsi suknjama i pantalonama zvoncarama izrađenim od crnog liša.

Zanimljive su bile i bunde i prsluci elektrik plave boje, kao i parke koje su hit ove sezone, haljine izrađene od streč kože sa detaljima od lisice, efektne bunde od krzna mongolske ovce…

Irena Grahovac je doživela ovacije od publike i pokazala zašto među dizajnerima nosi titulu „kraljice kože i krzna“.

Foto: Promo

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.